English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Michael Jamtfall

Michael Jamtfall
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Michael Kleppe Jamtfall
Kallenavn Jamtis, Mike, Junior
Født 24.03.1987
Fødested Trondheim
Høyde / vekt 183 cm / 75 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 27
Andre klubber Astor, National
I RBK perioden 2005-2012
Overgangssum fra egen stall
Landslag U21-, G19-, G18- og G17-kamper


Sønnen til gamlekeeper Jørn ble med i A-stallen vinteren 2005, og debuterte i en cupkamp mot Orkla samme år. Et lite gjennombrudd kom i juli 2006, da han som innbytter sprang fra hele Lillestrøm-forsvaret og scoret et flott mål i en TV2-sendt kveldskamp.

- Michael er hurtig og veldig flink til å sette fart når han er rettvendt, og dermed komme inn i bakrom. Han har også et godt skuddbein. Men han er fortsatt ung, og har mye å gå på, sa Knut Tørum.

Det tok enda ett år før Jamtfall jr. fikk starte sin første seriekamp, hjemme mot Stabæk. Han skaffet i kjent stil straffespark, og spilte bra.

Bare dager senere ødela han imidlertid korsbåndet i høyre kne i en reservelagskamp mot Skarp. Påfølgende operasjon satte ham ute av spill fram til mai 2008. Bare uker senere måtte han meniskopereres, og han var på nytt ute til slutten av september. Gode kamper på reservelaget som høyreback og tre påfølgende innhopp på førstelaget som ving var likevel nok til å få forlenget kontrakten med ett år.

I oppkjøringa vinteren 2009 fikk han en del spilletid, men så måtte han igjen meniskopereres i det vonde kneet i februar. Operasjonen var mislykket, og enda et inngrep måtte gjøres i april.

Med konstante skadeplager og utgående kontrakt var ikke situasjonen lys for Michael Jamtfall sommeren 2009. Uten å ha spilt en obligatorisk kamp det året ble han i august lånt ut til Ranheim.

Til tross for at to strekker igjen satte ham ute av spill under opprykkshøsten til østkantgjengen ble alle tre parter enige om å fortsette samarbeidet også i 2010 gjennom at RBK forlenget kontrakten til Jamtfall med ytterligere ett år og videreførte utlånet til den ferske 1. divisjonsklubben.

Jamtfall maktet å holde seg skadefri utover i 2010-sesongen, og imponerte for Ranheim. Det var likevel noe overraskende at RBK i august valgte å hente ham tilbake og forlenge kontrakten ut 2013.

Jamtfall fikk umiddelbart tillit av Nils Arne Eggen, og scoret mot Viking i det som var hans første hjemmekamp i serien på tre år. Men utover høsten ble det mindre spilletid.

Jan Jönsson ga ham nye muligheter den påfølgende våren, men etter noen lovende kamper var uhellet ute igjen: I en cupkamp mot Verdal røyk korsbåndet i venstre kne, og sesongen var spolert.

Korsbåndet tålte ikke opptreninga, og 2012 ble innledet med ny operasjon - den sjette på fem år!

Etter fire måneder rehabilitering valgte Michael Jamfall å legge opp som 25-åring etter å ha scoret fem mål på 31 kamper for Rosenborg.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb