English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ny operasjon for Jamtfall
Skrevet av Thomas Myren, 15. april 2009, 11:51

Det gikk slik som Rosenborg fryktet: Michael Jamtfall må igjen meniskopereres.

Jamtfall og Johnsen opereres? (06.04.09)

- Han har ikke hatt den ønskede utviklinga etter operasjonen. Vi hadde egentlig forventa at han skulle være bra nå, men utviklinga har stoppet helt opp de siste 14 dagene, fortalte medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbkweb.no i påska.

Nå venter altså den tredje meniskoperasjonen siden juni i fjor for Jamtfall, som året innen måtte fikse korsbåndet i høyre kne. Inngrepet skjer på mandag, skriver rbk.no. Trolig er han ute i nok en måned.

Den omtalte smellen til Rade Prica på treninga tirsdag viste seg samtidig å være litt verre enn antatt, og spissen sto over økta i dag på grunn av problemer med høyre lår. Han regner likevel med å være tilbake for fullt allerede på fredag, i rute til Odd-kampen.

Torsdag blir det klart om Rune Jarstein og Micke Dorsin kan spille. I mellomtida skremte Alexander Lund Hansen både trenere og lagkamerater med å få høyre lillefinger ut av ledd i dag. Heldigvis knakk han fingeren sjøl på plass, og friskmeldte seg umiddelbart.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny operasjon for Jamtfall» i forumet! Diskutér «Ny operasjon for Jamtfall» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb