English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Føltes som en eksplosjon
Skrevet av Thomas Myren, 30. juli 2006, 23:41

Michael Jamtfall hjemmedebuterte med et flott mål. Nå håper 19-åringen på ny Rosenborg-kontrakt.

- Jeg fikk signaler før kampen om at jeg kanskje ville få spille i dag, og det var kjempeartig å få sjansen, smiler Jamtfall.

Den lovende vingen har imponert i cup- og treningskampene i år, og fikk sin Tippeliga-debut på tampen av oppgjøret mot Start forrige søndag. Han slo umiddelbart til med målgivende pasning på trøstemålet til Yssouf Kone.

I kveld kom han på banen etter halvspilt 2. omgang, og brukte bare tre minutter på å doble RBK-ledelsen: Han snappet et langt utspill fra Lars Hirschfeld, sprang rett forbi Lillestrøm-keeper Heinz Müller og trillet inn ballen.

- Å se ballen gå i mål ga meg en følelse jeg aldri har hatt før. Det var som en eksplosjon inni meg, forteller sønnen til gamlekeeper Jørn.

Tålmodighet er en dyd
I vinter var Jamtfall ønsket av Bodø/Glimt, men han valgte å bli værende på Lerkendal for å kjempe mot Braaten, Storflor og Essediri om en plass på laget.

- Jeg ønsket å prøve meg i Rosenborg. Jeg bestemte meg for å være tålmodig, og vente på muligheten, sier unggutten.

I kveld ble han altså belønnet for all benkeslitinga.

- Det kan du godt si. Som unggutt hjelper det ikke å være god på én trening. For å få sjansen, må man være god over tid og etablere seg på et høyt nivå. Først da kan jeg stole på at de leverer i kamp. Michael har stått på, og arbeidet hardt med seg sjøl. I dag fikk han belønning for det, sier Knut Tørum.

Ønsker ny kontrakt
Rosenborg-treneren ser et stort potensiale i tenåringen.

- Michael er hurtig og veldig flink til å sette fart når han er rettvendt, og dermed komme inn i bakrom. Det viste han på scoringa si i dag. Han har også et godt skuddbein. Men han er fortsatt ung, og har mye å gå på, sier Tørum.

Nå håper Jamtfall junior at han får fortsette også utover kontrakten, som går ut ved nyttår.

- Det er ikke jeg som bestemmer det, og jeg har ikke hørt noe ennå. Men jeg håper at muligheten for forlengelse er til stede, sier han.

- Hvis han fortsetter som i dag, tror jeg det blir mange Rosenborg-år på Michael, avslutter Knut Tørum.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Føltes som en eksplosjon» i forumet! Diskutér «- Føltes som en eksplosjon» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb