English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kunne blitt den store helten
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2010, 21:25

Michael Jamtfall sendte Rosenborg i ledelse i sin første seriekamp på Lerkendal på tre år, men Viking utlignet og sikret 1-1.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg sitter igjen med en blandet følelse sjøl om det var artig å score mål. Jeg syns vi skulle hatt tre poeng, forteller Jamtfall.

Byåsingen spilte sin forrige seriekamp for RBK mot Vålerenga i august 2007. Deretter innledet han et skademareritt med fire kneoperasjoner på under to år.

Et innhopp mot Valencia i UEFA-cupen høsten 2008 var hans eneste RBK-opptreden innimellom skadene før utlånet til Ranheim. I kveld startet han i serien for andre gang for Rosenborg, og kunne altså juble for sitt andre seriemål - fire år etter det første.

- Det er et flott forarbeid av Markus på høyresida. Jeg klarer å rykke meg fri, og får ballen. Jeg traff ballen for en gangs skyld, og den gikk i mål. Veldig artig! smiler Jamtfall.

De fleste trodde nok at serielederne skulle kontrollere inn en ny seier da målet kom etter pause.

- Det var egentlig en solid 1. omgang, men vi setter ikke sjansene - vi har en del feite, konstaterer Jamtfall.

RBK fortsatte ei stund i samme stil, men så fikk Viking overta. I tillegg til utligninga til Birkir Bjarnason hadde rogalendingene blant annet et skudd som ble reddet via stolpen.

- Det er litt tilfeldig at det blir 1-1 i dag. Jeg syns vi er det beste laget, men Viking kjemper bra og fått med seg et poeng, avslutter Michael Jamtfall.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kunne blitt den store helten» i forumet! Diskutér «Kunne blitt den store helten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb