English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Femte kneoperasjon på fire år
Skrevet av Thomas Myren, 13. mai 2011, 19:00

De alvorlige kneskadene tar aldri slutt for Michael Jamtfall, som har revet av korsbåndet i venstre kne og mister resten av sesongen.


Foto: Thomas Karlsen

Frykter alvorlig Jamtfall-skade (11.05.11)

24-åringen må dermed gjennom sin femte kneoperasjon på få år.

- Det hjelper på en måte det også, at jeg vet hva det handler om. Jeg må bare innfinne meg med at sesongen er over for min del, sier Jamtfall til rbk.no.

I september 2007 ødela han korsbåndet i det andre kneet, bare uker etter at han hadde startet en seriekamp for første gang. Kantspilleren var ute i åtte måneder før han var tilbake i mai året etter.

Deretter gikk det bare noen uker før han måtte gjennom meniskoperasjon i det plagede høyrekneet, og mistet store deler av sommer- og høstsesongen.

Elendigheta var slett ikke over: Første halvdel av 2009 ble ødelagt av nye meniskoperasjoner i samme kne - henholdsvis i februar og april.

Uten å ha spilt kamper for Rosenborg det året, ble han lånt ut til Ranheim i august. Lånet ble forlenget, men i fjor høst var Jamtfall tilbake på Lerkendal.

I vinter og vår har han nærmet seg førstelaget, og de fire siste kampene har han altså startet. Men så var uhellet ute igjen: Et forsøk på takling førte til en stygg vridning i venstrekneet tidlig i cupkampen på Verdal.

Resultatet er helt avrevet korsbånd og skader på indre menisk. Operasjon blir 18. mai, og deretter venter lang opptrening.

- Jeg følte jeg var inne i en god periode med mye spilletid. Da er det surt. Men samtidig så er det bare en korsbåndsskade. Det finnes mange mennesker som sliter med langt verre ting, og da blir det respektløst av meg å klage for mye på dette. Jeg ser framover og satser alt på å være hundre prosent tilbake 1. januar, kommenterer Michael Jamtfall.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Femte kneoperasjon på fire år» i forumet! Diskutér «Femte kneoperasjon på fire år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb