English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han har alt som skal til for å lykkes i den rollen
Skrevet av Thomas Myren, 28. januar 2019, 06:57

Eirik Horneland ønsker å satse på Anders Trondsen som midtbanesjef.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal klare å forsere prosessen (26.01.19)
- Veldig spennende og gøy (25.01.19)

- Det er alltid viktig med et godt hjerte i laget, og det er ofte den sentrale midtbanespilleren, konstaterer Horneland overfor rbkweb.no.

Rosenborg har slitt med å finne permanent erstatter for Ole Selnæs, som ble solgt til St. Etienne for tre år siden. Anders Konradsen ble først utpekt, men etter sviktende prestasjoner fikk nykommerne Marius Lundemo, Jacob Rasmussen og Anders Trondsen alle prøve seg i 2017.

I fjor vinter så Trondsen ut til å vinne konkurransen, men ved seriestart var plutselig Konradsen igjen foretrukket. I juni ble Trondsen skjøvet inn for å snu en dårlig trend, men så måtte han igjen spille indreløper fordi Konradsen ble skadet.

Enden på visa ble at Rini Coolen som vikartrener oftest spilte med snudd midtbane, der Trondsen delte på ansvaret - ofte sammen med Lundemo.

Nå slår Horneland altså fast at Trondsen skal bli satset på som sjef i vanlig 4-3-3.

- Jeg tror vi har mye å utvikle i Anders Trondsen framdeles. Han har et veldig potensial i seg. Samtidig er det mange andre som kan bekle den rollen. Anders (Konradsen) og Gjermund (Åsen) kan bekle den. Det er også noen unggutter på vei fram. Så jeg tror vi skal finne bra ut av det, kommenterer den nye RBK-treneren.

- Hva er spennende med Trondsen i denne rollen?

- Han har en voldsomt bra pakke: Han har bra ferdigheter og et godt blikk for spillet. Han er hurtig og har bra fysikk. Og han har god spillstyrke. Han har alt som skal til for å lykkes i den rollen. Vi skal gi ham de virkemidlene som han trenger for å utvikle seg.

- Et virkemiddel må være å få orden på lysken som plager ham?

- Ja, det er viktig å være skadefri. Det er absolutt viktig. Han har litt småtrøbbel framdeles. Det er en viktig jobb for oss å få ham spilleklar.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Han har alt som skal til for å lykkes i den rollen» i forumet! Diskutér «- Han har alt som skal til for å lykkes i den rollen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb