English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han har gledet seg til å spille der
Skrevet av Thomas Myren, 24. juni 2018, 23:46

Mot Vålerenga slapp Anders Trondsen endelig til sentralt på midtbanen - for å bli værende.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I dag så det ut som om han har gledet seg til å spille der, smiler Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

I vinter var lillehamringen foretrukket sentralt i treningskampene, men ved seriestart var navnebror Konradsen plutselig tilbake. En oppdatert plan om å rotere innbyrdes ble aldri satt ordentlig ut i live, sjøl om Trondsen styrte midtbanen mot Ranheim i mai.

- I starten på sesongen sleit vi defensivt, så vi byttet litt i forhold til styrker. Nå har vi bestemt oss for at Trondsen skal spille der. Da får vi jobbe med det, slår Ingebrigtsen fast.

På sett og vis kan man si at Even Hovland sin solide inntreden i midtforsvaret på bekostning av Jacob Rasmussen har åpnet for å skifte midtbanesjef. Det taktiske grepet ga umiddelbar effekt mot Vålerenga.

- Trondsen var veldig framoverrettet og god én mot én. "Kon" er glad i å score mål og komme seg inn i boksen, påpeker Ingebrigtsen.

- Trondsen skaffet også straffe.

- Ja, det er viktig at den sentrale midtbanespilleren blir med i angrep. De er veldig opptatte av indreløperne våre, så da blir det plass til ham. Trondsen var strålende!

- Trioen på midten i dag jobbet knallhardt. Vi har funnet formen på hvordan vi skal se ut.

- Dere fikk en ordentlig pangstart med utrolig mange avslutninger på mål den første halvtimen.

- Det handler mye om å være direkte og søke avslutninger. Det skaper energi både hos oss og publikum. Og det setter press på Vålerenga. Å gå ut og ta tak i kampen var viktig for at det ikke skulle bli en sånn "ventematch".

- Dere fikk tidlig uttelling.

- Det er viktig. Du kan være god uten å få uttellinga som du søker, men i dag fikk vi bra uttelling på målsjansene. Vi fikk som fortjent, syns jeg. Det var greit å få de to tidlige målene. Det tror jeg både jeg, spillerne og de som satt på tribunene syns.

- Det viktigste og mest gledelige er at vi presterer. Jeg vet ikke hvor mange avslutninger som vi har på mål - kanskje 15-20, og mange av dem er store målsjanser. Hadde vi stått her og vunnet en heldig 1-0-seier, hadde det vært litt uggent.

- Nå er jeg virkelig glad fordi vi gjør det som vi skal gjøre, og vi ser ut som vi ønsker å gjøre. Vi presterer på det nivået som vi skal gjøre.

- På slutten forsøkte dere 5-3-2, som kan bli formasjonen på bortebane i Europa.

- I dag lå det veldig godt til rette for å prøve det, fordi Vålerenga kunne få lov til å slå innlegg på oss til de slo av flomlysene. Da var det egentlig greit å være fem bak på slutten. Vi kunne ha tatt overgangsmulighetene som vi fikk på en annen og bedre måte.

- Ikke minst passet det å slippe utpå Besim, slik at han fikk bli vant til å spille på Lerkendal. Det så ut som om han har gjort det hele livet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han har gledet seg til å spille der» i forumet! Diskutér «- Han har gledet seg til å spille der» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb