English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg føler at ting er på gang
Skrevet av Thomas Myren, 19. februar 2018, 21:45

Anders Trondsen begynner for alvor å finne seg til rette sentralt på Rosenborg-midtbanen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg føler at jeg får slått mange fine pasninger og at jeg er mye involvert. Jeg føler at ting er på gang, smiler Trondsen til rbkweb.no.

I fjor høst ble hele fire spillere brukt sentralt. Etter salget av Fredrik Midtsjø spilte Anders Konradsen mest som indreløper, mens Marius Lundemo fikk mye tillit som styrmann. Etter hvert fikk også Trondsen og Jacob Rasmussen prøvd seg.

Treningskampene så langt i vinter tyder på at Trondsen kommer til å bli foretrukket denne sesongen. 22-åringen føler at han er i ferd med å lære seg den viktige rollen.

- Ja, det gjør jeg. Jeg vet hvem jeg skal slå på - og til riktig tid. Jeg må holde meg litt mer sentralt og kanskje være litt mer tålmodig enn det jeg var i Sarpsborg, da jeg spilte i 4-4-2, forklarer lillehamringen.

- Motstanderen er ofte ganske obs på han sentrale i Rosenborg. I hvert fall i starten av omgangene er det greit å være litt tålmodig. Selv om jeg kanskje ikke er så mye involvert, skaper jeg rom til andre.

- Når jeg har gjort det, begynner de (motstanderne) å tenke på de andre. Da får jeg litt mer plass. Det gjelder bare å være tålmodig og vente på de riktige tidspunktene å få ballen.

- Jeg vet at jeg er god til å se etter stikkere. Jeg har fått satt opp noen, og jeg håper å fortsette med det.

- Du bidrar også med aggressivitet. Når du er alene sentralt på midtbanen må du ta mer ansvar defensivt?

- Selvfølgelig. Man må vinne noen dueller når man spiller der. Jeg føler at beina responderer ganske greit sjøl om vi har trent hardt. Det skal bli bra når serien starter.

- Hvordan blir det å reise til Marbella?

- Det blir godt med litt varme igjen. Det er ikke så lenge siden vi var på Gran Canaria, men litt varme og ordentlig gress under beina er ikke dumt. Så får vi også bryne oss på litt tøff motstand. Det blir gøy!

- Det blir et nytt landslagsuttak i mars. Du har lyst å være med i troppene fram mot nasjonsligaen begynner til høsten?

- Det er selvfølgelig målet. Men det er ikke sånn at jeg tenker på det. Jeg skal først prestere her i Rosenborg. Så får det eventuelt komme som bonus.

- Så lenge at jeg presterer her, har jeg en god mulighet for å bli med. Man prøver selvfølgelig å være med, men det er ikke sånn at jeg går og tenker på det før hver kamp, avslutter Anders Trondsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg føler at ting er på gang» i forumet! Diskutér «- Jeg føler at ting er på gang» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb