English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Trondsen og Levi mot Sarpsborg
Skrevet av Thomas Myren, 22. september 2018, 13:25

Anders Trondsen og Jonathan Levi er tilbake på Rosenborg-laget.

VS.


Anders Konradsen fikk en smell i høyre ankel før pause mot Celtic og trente ikke i uværet i formiddag. Det er uklart hvor lenge bodøværingen blir ute. Navnebror Trondsen er naturlig erstatter mot Sarpsborg etter å ha blitt hvilt og bare vært innbytter i Skottland.

- Lysken kjennes bra ut. Forhåpentligvis gjør den det i morgen òg. Jeg gleder meg til å komme ut på Lerkendal, smiler Trondsen i intervju med lagkamerat Erik Botheim på Facebook.

- Det var litt synd at jeg begynte å slite med den lysken. Før det følte jeg at jeg var i form. Det begynner å komme seg nå. Jeg har fått litt mer trening i beina. Forhåpentligvis kommer jeg opp dit igjen snart.

Formasjonstreninga tyder dessuten på at RBK er tilbake i 4-3-3. Jonathan Levi får sjansen igjen på høyreving etter at Yann-Erik de Lanlay spilte indreløper i uvant 4-4-2-diamantformasjon på torsdag. Det betyr at Djordje Denic beholder plassen etter lovende takter.

Gjestene fra Østfold debuterte i gruppespill mot Besiktas på torsdag. Etter 0-0 ved pause i Istanbul raknet Sarpsborg i 2. omgang og tapte 1-3.

- De gjorde en OK figur, så det er et lag som ikke helt har mistet troa. Jeg regner med at de kommer ut i 100, advarer Trondsen.

- Du vil gjerne ha en scoring mot gamle kjente?

- Det hadde ikke vært feil det. Jeg går jo inn for å få et mål, men det viktigste er tre poeng. Så lenge at vi tar det, er det bare bonus om jeg får en scoring.

Det var gledelig å se Samuel Adegbenro endelig tilbake på trening i fotballsko etter langvarig ankelskade. Han og Pål André Helland (legg) var med på reservelaget under formasjonstreninga.

Nicklas Bendtner (lår) gikk derimot over til pasningsøvelser med fysioterapeut Christian Thorbjørnsen etter oppvarminga. Den målfarlige angrepstrioen er ennå noen uker unna å være kampklare.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. Eurosport Norge sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Djordje Denic - Anders Trondsen
Mike Jensen

Jonathan Levi - Alexander Søderlund - Issam Jebali


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Trondsen og Levi mot Sarpsborg» i forumet! Diskutér «Trondsen og Levi mot Sarpsborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb