English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Veldig spennende og gøy
Skrevet av Thomas Myren, 25. januar 2019, 07:16

Eirik Horneland er snart ferdig med den første treningsuka i Rosenborg.


Foto: Thomas Myren

- Det har vært veldig spennende og gøy å starte opp med spillerne. Det er ei veldig flott spillergruppe. Du skjønner veldig godt hvorfor de har vunnet mye, for det er en sterk mentalitet og gode fotballspillere, skryter Horneland til rbkweb.no.

- Hvor mye har du fått snakket med spillerne så langt?

- Vi har brukt mye tid på det. Vi ønsker å motivere dem og forklare dem hvordan vi ønsker å bygge laget og treningshverdagen. Da er det viktig å kommunisere. Kommunikasjon er viktigste virkemiddelet man har.

- Rakk du å prate med noen spillere før treningene begynte på mandag?

- Jeg hadde truffet noen uka før, men ikke så mye. Det er først nå vi begynner å jobbe dypt med dem. Også skal vi jobbe enda dypere med dem på treningsleiren, som vi drar på på tirsdag.

- Har du analysert tidligere kamper for å bli kjent med spillerne og laget?

- Du må alltid sette deg inn i hva du skal inn i. Samtidig har vi spilt mot Rosenborg mange ganger og fulgt dem gjennom eliteserien lenge.

- Det blir alltid litt annerledes når du kommer tettere innpå spillerne, fordi du lærer litt om personlighetene deres. Du lærer litt mer om hvem de er. Vi skal bygge et sterkt lag ut av det.

- Er du overrasket over noe så langt?

- Jeg er overrasket over den enorme interessen som er rundt Rosenborg. Det er ganske så unikt. Det er et veldig sterkt engasjement. Så det er et stort ansvar å være en del av Rosenborg, innser den nye treneren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Veldig spennende og gøy» i forumet! Diskutér «- Veldig spennende og gøy» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb