English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bendtner siktet for vold i København
Skrevet av Thomas Myren, 9. september 2018, 14:42

Nicklas Bendtner skal ha overfalt en taxisjåfør i natt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg kan bekrefte at det har vært et alvorlig overfall på en av våre sjåfører i natt. Sjåføren ligger på operasjonsbordet i øyeblikket med en brukket kjeve, forteller kommunikasjonssjef Rasmus Krochin i Dantaxi til BT.

- Overfallet er anmeldt til politiet, og vi kan bekrefte at overfallsmannen er Nicklas Bendtner, uttaler Krochin videre.

Ifølge Ekstra Bladet ble Rosenborg-spissen arrestert og senere løslatt av politiet. Han skal være siktet etter § 244 i den danske straffeloven:

Den, som øver vold mod eller på anden måde angriber en andens legeme, straffes med bøde eller fængsel indtil 3 år.

RBK opplevde en lignende sak for fire år siden: Nicki Bille ble siktet for politivold etter å ha bitt en kvinnelig betjent i arma, da han ble arrestert for offentlig bråk natt til langfredag på påskeferie hjemme i København.

Rosenborg valgte etter siktelsen å utestenge spilleren fra trening og kampene mot Bodø/Glimt og Orkla. Klubben vurderte å si opp kontrakten, men valgte å vente med avgjørelsen til fellende dom.

Bille kom inn og scoret mot Brann påfølgende helg. Han hadde startet de tre første seriekampene, men var utover våren degradert til reserve.

8. juli ble dansken tiltalt for vold mot offentlig tjenestemann. Allerede 14. juli ble han solgt til Evian. RBK slapp sånn sett å forholde seg til rettssaken, der han ble dømt til 60 dager betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Siden at Nicklas Bendtner trolig uansett hadde vært uaktuell mot Vålerenga neste søndag på grunn av strekken i høyre lår, vil en eventuell kortvarig utestengelse i første omgang ikke ha sportslige konsekvenser.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner siktet for vold i København» i forumet! Diskutér «Bendtner siktet for vold i København» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb