English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Brann 5-2
Skrevet av Thomas Myren, 27. april 2014, 20:01

Endelig kom vårløsninga!


VÅRFEST: Mix og Jensen gratulerer Søderlund med 4-2-straffen.

Foto: Thomas Karlsen

Revansjerte seg med praktscoring
- Er midtbanespiller som vikarierer som høyreback
- Rosenborg er en klubb som holder sammen
- Mange har masse å lære av Gamsten
Bilder fra Rosenborg - Brann


- Vi er aggressive fra start og står høyt med laget. Vi slipper oss løs fra start og senker skuldrene. Det går ikke an å spille fotball med høye skuldre, og det har vi hatt de første kampene, innledet Per Joar Hansen.

Etter tre uavgjort og bare én seier så langt tok Rosenborg umiddelbart tak i kampen, men det var likevel Brann som tok ledelsen på kontring etter at Riku Riski snublet i angrep: Eirik Huseklepp fikk føre ballen over halve banen før han serverte Kasper Skaanes, som hadde sprunget seg helt fri fra Jøren Skjelvik og scoret enkelt.

Finnmarksk samarbeid sørget for kjapp utligning: Morten Gamst Pedersen skrudde et frispark fra 35 meter rett på hodet til Tore Reginiussen ved bakerste stolpe.

Jonas Svensson vikarierte igjen som høyreback, og fikk æren av å fullføre snuoperasjonen før halvtimen var spilt: Stefan Strandberg stusset videre et langt innkast fra Mikkel Diskerud, og verdalingen sklei ballen over streken.

Daniel Berntsen var nær å øke etter pause, men Piotr Leciejewski fikk et par fingre på det gode langskuddet.

I stedet mistet Mike Jensen ballen på midtbanen, og Brann scoret på samme vis som sist: Denne gang var Stephane Badji ballfører, før Skaanes igjen rullet ballen forbi keeper. "Lunna" forærte nesten Brann et ledermål med et elendig utspark, men reddet skuddet fra Kristoffer Barmen.

Jensen rettet så opp sin egen tabbe: Han fikk ballen fra innbytter Ole Selnæs, vendte opp og skjøt i lengste kryss fra 20 meter!

- Jeg blir skjøvet opp som indreløper, og får ballen i god posisjon av Ole. Revansjelysten var stor etter det som skjedde i forkant av Branns 2-2-mål. Jeg håpet jeg kunne gjøre det godt igjen, og det klarte jeg heldigvis, smilte Jensen.

Så spilte dansken gjennom Riku Riski, som ble felt av Badji. Alexander Søderlund satte straffesparket nede til høyre.

Nicki Bille har ikke fått spille etter arrestasjonen i København på langfredag, og fikk trampeklapp da han kom på banen noen minutter før slutt. Hele Lerkendal ropte på ham, da Riski ble dyttet over ende av Jonas Grønner. "Ville Bille" kopierte straffen til spisskonkurrenten med samme plassering ved stolpen.

- Det var masse press på meg i den situasjonen etter alt som har skjedd den siste uken. Det var også et bytte underveis, men heldigvis holdt jeg hodet kaldt og viste god mental styrke da jeg sparket ballen sikkert i mål, kommenterte Bille, som ble stående og vente ett minutt mens Tobias Mikkelsen ble byttet inn.

Badji var veldig involvert i løpet av en halvtime på banen, og på overtid fikk han igjen stor oppmerksomhet: Han ble utvist etter å langet ut arma i ansiktet på Jensen, som prøvde å ta fra ham ballen.

Reaksjonen var å pælme ballen på tribunen og nesten angrep på dommer Svein-Erik Edvartsen, før han nektet å å av banen. Først da trener Rikard Norling gikk ut på og hentet ham, ble han med inn i garderoben.

- Først og fremst hadde vi en voldsom vinnermentalitet. Vi vant ballen i gunstige situasjoner, og så litt mer ut som et lag enn det vi har gjort tidligere. Det var ekstremt mye gjenvinninger, oppsummerte Jonas Svensson.

PS! John Hou Sæter (16) var reserve i seriekamp for første gang.

Kampfakta

ROSENBORG5-2Brann
Tore Reginiussen 19
Jonas Svensson 28
Mike Jensen 64
Alexander Søderlund str. 76
Nicki Bille str. 89
Kasper Skaanes 14, 60

Søndag 27. april 2014 18:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
14 378 tilskuere og vist på C More Fotball

Rosenborg [4-3-3]
Alexander Lund Hansen - Jonas Svensson, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik - Mikkel Diskerud, Mike Jensen, Daniel Berntsen (Ole Selnæs 63) - Riku Riski (Tobias Mikkelsen 89), Alexander Søderlund (Nicki Bille 86), Morten Gamst Pedersen

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Lars Stubhaug, Mikael Dorsin, John Hou Sæter og John Chibuike


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Brann 5-2» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Brann 5-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb