English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bille siktet for politivold
Skrevet av Thomas Myren, 21. april 2014, 10:51

Nicki Bille skal ha bitt en politimann da han ble arrestert på påskeferie i København.

Ifølge Ekstra Bladet sparket Rosenborg-spissen til parkeringsautomater og sykler natt til fredag. Politi ble tilkalt like etter midnatt, og ville ta med Bille.

Først etter å ha brukt pepperspray fikk politiet satt Bille inn i baksetet på bilen, der han snøt seg, spyttet og tørket av ansiktet i setet foran seg. Den ene politimannen dyttet da Bille bakover. Han ble da bitt i arma av den landslagsaktuelle spilleren.

Nicki Bille er derfor siktet for vold mot offentlig tjenestemann, et lovbrudd som kan gi alt fra bot til åtte års fengsel.

- Saken er veldig ny for meg. Så jeg har ingen oversikt over hva som har skjedd. Så det har jeg ikke noe grunnlag for å uttale meg om ennå, sier Ivar Koteng til TV2.

- Hva var din første reaksjon da du hørte om det?

- Reaksjonen var at dette trenger vi ikke. Vi håper jo at ting skal bli bedre, og det har det jo vært en stund også, forteller styrelederen, vel vitende om at Bille seinest i september havnet i fyllearrest i Trondheim.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bille siktet for politivold» i forumet! Diskutér «Bille siktet for politivold» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb