English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bille får alkoholforbud
Skrevet av Thomas Myren, 24. april 2014, 22:01

Nicki Bille er ferdig med karantenen Rosenborg har pålagt ham etter politibråket i København.


OMSVERMET: Fullt av TV-kanaler, radio og aviser skulle snakke med Hoftun og Bille.

Foto: Thomas Karlsen

- Jeg beklager virkelig at jeg har havnet i denne situasjonen. Jeg skulle gjerne ha vært den foruten, men det er ikke annet å gjøre enn å ta fullt ansvar for det, sier dansken.

Han har ikke fått trene med lagkameratene eller spille mot Bodø/Glimt og Orkla etter at klubben søndag kveld fikk vite at han er siktet for vold mot politimann i København. Det berømte bittet skjedde etter han ble arrestert for å ha sparket til en parkeringsautomat natt til langfredag.

- Jeg var ikke helt vill. Jeg sto ikke og sparket helt ustyrlig på den. For å være helt ærlig, tror jeg alle personer kan kjenne det når man er litt irritert. I hvert fall kjente jeg at jeg var litt sint, og så bare sparket jeg inn i den. Det var ikke fordi jeg var voldelig eller truende overfor noen andre. Jeg var bare litt irritert. Det kan skje, kommenterer Bille, som avviser at han var overstadig beruset:

- Jeg var ikke full. Jeg hadde vært på påskelunsj hos min kjæreste, og fått et par glass vin til maten. Det var det. Det var jeg bestemt ikke beruset av.

Hendelsene i baksetet på politibilen etter å ha blitt arrestert ønsker han derimot ikke å snakke om.

- Det vil være feil fordi det er en sak for juristene. Det er ikke en sak som har i mediene å gjøre. Det er en sak som min advokat skal kjøre, det lar jeg ham styre. Jeg stoler på at han gjør en riktig god jobb, sier Nicki Bille.

Fredag er han altså tilbake på trening og aktuell mot Brann. Til gjengjeld har arbeidsgiveren krevd at han må holde seg borte fra alkohol på ubestemt tid.

- Jeg syns er det helt fint. Ikke fordi jeg har et alkoholforbruk som er mer enn vanlig, men fordi jeg vil være sikker på ikke å havne i slike situasjoner. Fordi alkohol er med på å få folk til å endre seg. Ting kan skje hurtigere enn vanlig; man tenker ikke så mye over tingene. Det er ikke noe problem for meg ikke å drikke. Jeg kan i stedet bruke tiden min på noe mer konstruktivt, sier hovedpersonen.

- Føler du at du pleier å havne i trøbbel når du drikker?

- Nei, det er ikke sånn at jeg blir helt ustyrlig når jeg drikker. Jeg har selvfølgelig havnet i noen uheldige situasjoner, som dere vet, men ellers ikke.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bille får alkoholforbud» i forumet! Diskutér «Bille får alkoholforbud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb