English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ny vurdering om Bille blir dømt
Skrevet av Thomas Myren, 24. april 2014, 22:11

Rosenborg ønsker å vurdere framtida til Nicki Bille på ny om han blir dømt for vold mot offentlig tjenestemann.

- Blir det noe mer ut av det fra politiet, er vi nødt til å ta opp dette til vurdering på nytt, bekrefter Erik Hoftun overfor rbkweb.no.

- Hvordan vurderer dere at han er siktet for vold mot en politimann?

- Nå har ikke politiet bestemt om de skal opprette sak eller ikke. Det er mange siktelser som frafaller, så det kan bli utgangen her òg. Men vi kan ikke vente på politiet i Danmark; det kan ta flere uker før de kommer til en konklusjon.

- Om han blir tiltalt, venter dere med den nye vurderinga til etter rettssaken er over?

- Ja, hvis det går så langt, må vi vente til utfallet av den saken.

- I så fall er det hvor alvorlig en eventuell dom er, som vil bli grunnlaget for diskusjonen om videre framtid i klubben?

- Jeg kan ikke stå her og si hva vi bestemmer oss for da. Men da må vi ta en ny vurdering av hele situasjonen selvfølgelig.

- Var det et reelt alternativ å si opp kontrakten hans allerede nå?

- Ja, det var det. Gjennom denne prosessen - siden vi fikk vite om dette - har vi diskutert mange ulike løsninger underveis. Samtidig som vi har jobbet med å skaffe oss mest mulig oversikt over situasjonen. Vi er trygge på at vi har kommet fram til riktig konklusjon for både vår del - som er det viktigste for Rosenborg - og for Nicki sin del.

- Hadde dere juridisk hatt mulighet til å si opp kontrakten på bakgrunn av det som har skjedd?

- Det har jeg ikke lyst å kommentere.

- Du sa at dere ikke kan leke politi. Så dere har først og fremst undersøkt saken ut i fra hvordan Bille sjøl har opplevd hendelsene?

- Ja, det har vært viktig for oss å prate godt med Nicki, som har opplevd hele situasjonen. Men samtidig har vi snakket med flere som har sett situasjonen. Det var viktig for oss for å få bekreftet det Nicki sier. For oss handler det om å vite hva Nicki har gjort i denne saken eller ikke har gjort. Det føler vi at vi har et godt bilde over.

- Er han mentalt klar for å spille allerede mot Brann?

- Det er vanskelig for meg å svare på. Nå skal han på trening i morgen, og så blir det selvfølgelig en sportslig vurdering fra Per Joar om han får spille.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny vurdering om Bille blir dømt» i forumet! Diskutér «Ny vurdering om Bille blir dømt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb