English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Odd 3-1
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2018, 19:52

Det 26. seriemesterskapet er snart i havn.

- Fornøyd med måten vi vinner på
- Nå gir vi svar på tiltale
- Vi skal klare å avgjøre det selv


- Det skal mye til for å rote bort det her. Vi skal bare fortsette å ta trepoengere. Da er det ikke noen tvil, smilte Anders Trondsen til rbkweb.no.

Fordi Brann vant mot Strømsgodset, trenger RBK med elleve mål bedre målforskjell i praksis bare ett poeng på å bli seriemester. Neste mulighet blir mot Start i Kristiansand om ei uke.

Rosenborg var igjen nødt til å gjøre noen forandringer på laget: Vegar Eggen Hedenstad var syk, mens Anders Konradsen og Samuel Adegbenro trengte hvile. Inn kom Erlend Reitan, Djordje Denic og Alexander Søderlund.

Jone Samuelsen var nær å gi Odd en tidlig ledelse, men med foten reddet André Hansen skuddet fra kloss hold. Utover omgangen tok RBK mer over.

Helland forsøkte seg et par ganger før han etter 40 minutter endelig fikk ballen i mål via fingertuppene til Sondre Rossbach med et skudd fra hjørnet av femmeteren. Innlegget kom fra Nicklas Bendtner, som var henvist til venstreving - bare to dager etter fengselsdommen.

- Jeg prøver å blåse ballen over hodet på keeperen. Jeg treffer ikke helt 100 prosent, så han kunne vel ha tatt den. Jeg skal klinke den opp i nærmeste kryss, og den gikk i hvert fall inn i mål. Det er det viktigste, blunket Helland.

Etter pause veggspilte Mike Jensen med Søderlund og doblet ledelsen med et skudd nede ved stoperota.

Akkurat da Kjernen begynte å synge "Vi skal vinne fem på rad", reduserte Espen Ruud etter å ha fått stått merkelig alene foran mål på corner.

Helland slo umiddelbart tilbake, da han snappet en tversoverpasning ment til Steffen Hagen.

- Det er litt vittig at han som får kritikk for ikke å springe, er med og vinner ballen med høyt press. Jeg får vippet den over Hagen, som kommer skliende. Da er jeg ganske sikker på bare å trille den inn i hjørnet, forklarte høyrevingen.

- Jeg føler egentlig at vi har god kontroll hele kampen. Det er litt unødvendig det målet som de får på dødball. Vi slipper oss litt ned, men vi scorer heldigvis fort igjen. Vi er gode til å holde på ballen etter det. De skaper ikke all verden. Det var steg opp fra Start-kampen, oppsummerte Trondsen.

PS! Arild Østbø kom inn på overtid. Han må spille også de to siste kampene for å få medalje.

Kampfakta

ROSENBORG3-1Odd
Pål André Helland 40, 61
Mike Jensen 56
Espen Ruud 60

Søndag 4. november 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
13 983 tilskuere og vist på Eurosport Pluss 1

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen (Arild Østbø 90) - Erlend Reitan, Even Hovland, Tore Reginiussen (Besim Serbecic 46), Birger Meling - Djordje Denic, Mike Jensen, Anders Trondsen (Marius Lundemo 74) - Pål André Helland, Alexander Søderlund, Nicklas Bendtner

Gult kort RBK: Birger Meling og Djordje Denic

Ubenyttet reserve: Anders Konradsen, Matthias Vilhjalmsson, Yann-Erik de Lanlay og Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Odd 3-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Odd 3-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb