English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå gir vi svar på tiltale
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2018, 21:37

Etter fem kamper uten seier har Rosenborg plutselig vunnet tre strake nøkkelkamper.

- Det vil jo svinge litt i løpet av en sesong, men bølgedalen skal ikke vare én måned. Vi skal være bedre. Men vi må huske at vi er posisjon til å ta "the double". Vi får ikke noen flere trofeer uansett, påpeker Pål André Helland overfor rbkweb.no.

- Etter en dårlig oktober kan det bli en god november og desember?

- Ja. Vi har fått kritikk for at vi har vært så dårlige på slutten - i de tre-fire siste kampene - både i 2015, 2016 og 2017. Nå har vi bestemt oss for å snu rundt på det!

- Er hovedårsaken til at det har snudd at dere har fått mange spillere tilbake fra skader?

- Det hjelper på at folk kommer tilbake fra skade. Først og fremst blir det mye høyere nivå på trening. Uten forkleinelse for juniorspillere som er med, så er det mye å bedre å spille mot landslagsspillere på trening. Da er du mer skjerpet. Det tar du med deg inn i kamp.

- Også er det en trygghet for laget at du ser hvem som sitter på benken når du starter. Du får sjøltillit av at treneren velger deg foran dem.

- Fortell om målene dine mot Odd.

- På det første målet er det et fantastisk innlegg fra Nicklas. Jeg vet ikke hva venstrebacken til Odd tenker, men jeg lurer på om han tror at han har en hodesterk spiller bak seg. For han blir veldig ivrig på å hoppe først. Jeg ser at han ikke når ballen, så jeg kan avvente og ta den ned.

- Jeg prøver å blåse ballen over hodet på keeperen. Jeg treffer ikke helt 100 prosent, så han kunne vel ha tatt den. Jeg skal klinke den opp i nærmeste kryss, og den gikk i hvert fall inn i mål. Det er det viktigste.

- På det andre målet er det litt vittig at han som får kritikk for ikke å springe, er med og vinner ballen med høyt press. Jeg får vippet den over (Steffen) Hagen, som kommer skliende. Da er jeg ganske sikker på bare å trille den inn i hjørnet.

- Husker du sist du scoret to mål?

- Cupfinalen i 2016!

- Det var viktig å slå tilbake etter at Odd reduserte til 2-1 like før?

- Ja, det er viktig. Vi har slitt litt i år med at vi har falt litt sammen, blitt litt defensive og vil trygge seieren inn. Nå gir vi svar på tiltale og fortsetter å skape sjanser.

- Vi åpner opp kampen såpass at vi de får noen sjanser på slutten, men det er lov å ha en god keeper. Jeg syns òg at Reitan er fantastisk i dag. På den ene sjansen detter han ned på streken og viser hvor fotballsmart han er.

- Det er synd at han ikke scoret på det ene frisparket, da han kom fra dypet mens jeg curlet ballen rundt. Han satte ballen midt på keeper. Han hadde virkelig fortjent å score. Han har hatt det litt tungt, så det var utrolig artig å se Reitan på banen i dag. To trøndere er heller ikke så verst!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå gir vi svar på tiltale» i forumet! Diskutér «- Nå gir vi svar på tiltale» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb