English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi skal klare å avgjøre det selv
Skrevet av Thomas Myren, 5. november 2018, 07:30

Rosenborg fikk ingen hjelp. Søndag skal i stedet seriemesterskapet feires i Kristiansand.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal klare å avgjøre det selv, lover Anders Trondsen overfor rbkweb.no.

Brann slo Strømsgodset 3-1 og er fortsatt fem poeng bak. Med elleve målbedre målforskjell trenger RBK i praksis bare ett poeng mot Start eller Bodø/Glimt for å bli seriemester.

- Det skal mye til for å rote bort det her. Vi skal bare fortsette å ta trepoengere. Da er det ikke noen tvil, smiler Trondsen.

- Hvordan oppsummerer du kampen mot Odd?

- Jeg føler egentlig at vi har god kontroll hele kampen. Det er litt unødvendig det målet som de får på dødball. Vi slipper oss litt ned, men vi scorer heldigvis fort igjen. Vi er gode til å holde på ballen etter det. De skaper ikke all verden. Det var steg opp fra Start-kampen.

- 1. omgang var likevel ganske åpen?

- Jeg føler at vi har en del sjanser - i hvert fall halvsjanser. Vi får jo en del cornere ut av det, som vi kunne ha omsatt i mål. Utpå der føler jeg at vi har kontroll stort sett hele kampen. Det var vel én sjanse de får i 1. omgang som var stor.

- Viktig at Helland er i gang med målscoring igjen?

- Det er viktig. Han har slitt med mye skader. Nå som han har fått trent en god periode og har vært skadefri, viser han hvor god han kan være. Det er veldig viktig for oss at han kommer seg opp der han vil være.

- Hvordan fungerte samarbeidet ditt med Denic på midtbanen?

- Det funket fint. Jeg følte at vi vant midtbanekrigen. Jeg følte ikke at de hadde så mye å komme med egentlig. Indreløperne deres fikk ikke til så mye. De legger seg ganske bredt med indreløperne, så det blir litt lange avstander for oss, men jeg følte at vi løste det bra.

- Dere snur og vender på midtbanen fra kamp til kamp. Er det vanskelig?

- Det går helt fint for min del. Det ser ut som om det går bra for alle på midten. Det er ikke store forskjellene. Jeg har jo spilt i forskjellige formasjoner før, så jeg klarer å takle det ganske godt.

- Er lysken din god nok til å spille igjen mot Salzburg?

- Lysken kjennes OK. Selvfølgelig merker man at det er tungt å hoppe inn i tre kamper på åtte dager, men jeg prøvde så lenge kreftene holdt i dag. Det ble slutt på dem litt tidligere enn det jeg ville selv, men sånn er det av og til når man ikke har fått trent så godt som man kanskje vil.

- Lysken henger på, og det er det viktigste. Jeg får gjøre ting riktig, og så håper jeg å være klar til torsdag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal klare å avgjøre det selv» i forumet! Diskutér «- Vi skal klare å avgjøre det selv» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb