English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Fornøyd med måten vi vinner på
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2018, 20:58

Rini Coolen likte hvordan Rosenborg framsto mot Odd.

- Først og fremst er jeg fornøyd med seieren. Men like viktig er måten vi gjorde det på. Vi kontrollerte kampen i 90 minutter, skapte mange sjanser og scoret tre mål. Samlet er jeg veldig fornøyd, smiler Coolen til rbkweb.no.

- Hvorfor valgte dere å bruke Bendtner på vingen igjen?

- Vi har gjort det mange ganger i serien. Nicklas fungerer veldig fint sammen med Søderlund. Vi får litt mer kreativitet, bevegelser på midtbanen og mer rom til venstrebacken, altså Birger, å gå framover i. Vi har hatt mye suksess med det. Det er den ene grunnen.

- Den andre grunnen er at Issam er skadet. Samuel er vingen vår på den sida, men vi ønsket å gi ham litt hvile i dag, slik at vi kan bruke ham mer igjen om noen dager.

- Formasjonen er også veldig komfortabel for oss. Det så du i dag. Det var ingen overraskelse.

- Brann leder 1-0 akkurat nå, men dere har så god målforskjell at dere bare trenger ett poeng på to kamper for å bli mester.

- Ja, det stemmer i det perspektivet. Vi får se hva som skjer i kveld. Hvis det ikke skjer i kveld, får vi gjøre det sjøl. Vi trenger fortsatt poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Fornøyd med måten vi vinner på» i forumet! Diskutér «- Fornøyd med måten vi vinner på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb