English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Sundsvall 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2017, 17:19

Det ble ei treningsøkt på det jevne.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er ikke opptatt av resultatet
- Man skal ikke sprudle og ha masse overskudd
- Har bestemt meg for å gi alt hver dag
- Vi går en god sesong i møte
Bilder fra Rosenborg - Sundsvall


- Det er litt blandet, vil jeg si. Til tider spiller vi meget hektisk. Vi får ikke ro over spillet og lar ikke ballen gå rundt. Man kan si at det er et resultat av de siste par ukene: Vi har trent riktig, riktig tøft, og det kunne man også godt merke til slutt. Man hadde ikke så mye energi som man normalt har. Men alt i alt syns jeg det er en OK kamp, sa Jacob Rasmussen til rbkweb.no.

André Hansen, Birger Meling, Pål André Helland og Magnus Stamnestrø sto over med småskavanker. I tillegg manglet de langtidsskadde spillerne. Det var duket for noen reserver samt RBK-debut for Vegar Eggen Hedenstad i seniorsammenheng.

Rosenborg tok oppskriftsmessig ledelsen med et hardt og høyt skudd fra Elba Rashani.

- Det er et veldig fint angrep: Jeg syns vi ruller opp veldig fint og gjør alt riktig. Matti utfordrer og slipper ballen. Mike utfordrer og slipper til meg, og da er jeg på blank kasse og kan sette ballen i mål, forklarte Rashani.

Resten av omgangen ble fattig på skikkelig store sjanser inntil Lars Christian Krogh Gerson ett minutt før pause skrudde et Sundsvall-frispark stolpe ut.

Tidlig etter hvilen kom Mushaga Bakenga seg fri, men alene med keeper skjøt han i nettveggen. I stedet utlignet Juho Pirttijoki på corner etter halvspilt omgang.

RBK jaktet et seiersmål, men kom aldri nærmere enn svake skudd rett på keeper og ei heading over fra Matthias Vilhjalmsson.

- I 2. omgang syns jeg vi får mye bedre kontroll og styrer bedre. Da ser det bedre ut. Vi slipper inn et mål på en dødball, men vi skaper bra med målsjanser utover matchen, syntes Kåre Ingebrigtsen.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Sundsvall
Elba Rashani 19
Juho Pirttijoki 66

Lørdag 25. februar 2017 15:00
Treningskamp, Abrahallen, Sveberg
324 tilskuere og vist på rbk.no

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad (Erlend Reitan 66), Tore Reginiussen (Johan Lædre Bjørdal 46), Jacob Rasmussen, Alex Gersbach - Mike Jensen, Anders Konradsen (Jørgen Skjelvik 46), Fredrik Midtsjø (Milan Jevtovic 62) - Mushaga Bakenga (Erik Botheim 77), Mattias Vilhjalmsson, Elba Rashani

Gult kort RBK: Mushaga Bakenga

Ubenyttet reserve: Julian Faye Lund


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Sundsvall 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Sundsvall 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb