English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Man skal ikke sprudle og ha masse overskudd
Skrevet av Thomas Karlsen, 26. februar 2017, 00:59

Vegar Eggen Hedenstad kom i gang mot Sundsvall.- Kampen bærer preg av at det er en del slitne bein ut på her. Man merker det sjøl: Man mangler det siste, lille giret, men sånn skal det være på den tida her. Man skal ikke sprudle og ha masse overskudd. Det vet vi. Så det må man ta i betraktning når man ser en sånn kamp. Men jeg syns det var greit, og kroppen kjentes grei, sier Hedenstad til rbkweb.no.

- Da Skjelbred dro til Tyskland, sa han at det var hardere treninger der enn i Rosenborg. Hva syns du?

- Jeg tror det er mye som har skjedd i Rosenborg siden den gang. Det er jeg ganske overbevist om. Jeg kjenner Kåre litt fra tidligere, og jeg er ganske sikker på at Rosenborg trener mye hardere nå enn tidligere. Det å komme til Rosenborg er ikke noe forskjell i det hele tatt. Det er kanskje til og med et knepp opp i treningsintensiteten. Det er kult å se.

- Det er sånn man blir bedre. Skal man bli bedre, må man trene hardt. Og det tror jeg Kåre har skjønt.

- Hvordan syns du kampen var for din egen del?

- Det gikk sånn tålelig greit. Det er godt å komme i gang på stor bane. Vi har trent mye i den siste uka - spesielt på liten bane. Så det å komme ut her på stor bane var fint.

- Det var litt uvant. Vi møtte et ganske bra svensk lag som var ganske aggressive. Man må se litt bak resultatet: 1-1 er ikke noe strålende resultat, men det var en del som var OK. Man bør kanskje klare å sette et par flere mål. Da ville det ha vært greit.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du er en offensiv høyreback. Syns du at du fikk vist det i denne kampen?

- Ja, det var et par ålreite involveringer og gode relasjoner med Mike og Mush. Det fungerte ålreit. Så får man prøve å bygge videre på det. Da tror jeg at det kan bli veldig, veldig bra.

- Hvordan er samarbeidet i forsvaret?

- Jeg føler at vi forstår hverandre bedre og bedre nå - på trening spesielt. Det er klart at det tar litt tid å komme inn i en ny gjeng og lære seg spillestil, men jeg syns det har gått ganske greit.

- Hvordan har de første ukene i Rosenborg vært?

- Jeg syns det går greit. Det var litt brutalt i forrige uke, da man kom rett fra flytting og ordning i Tyskland og inn i en tung økt her. Men nå kjennes det bare bedre og bedre. Kroppen kjennes veldig bra. Det går bare én vei!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Man skal ikke sprudle og ha masse overskudd» i forumet! Diskutér «- Man skal ikke sprudle og ha masse overskudd» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb