English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er ikke opptatt av resultatet
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2017, 23:41

Kåre Ingebrigtsen syns Rosenborg fikk utbytte av uavgjortkampen mot Sundsvall.

- Det er ikke noen stor fotballkamp. Spesielt 1. omgang syns jeg er veldig rotete. Det er en "Hawaii-match", og vi springer mye. Vi syns det er artig å spille fotballkamp, og vi er gode i perioder, innleder Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- I 2. omgang syns jeg vi får mye bedre kontroll og styrer bedre. Da ser det bedre ut. Vi slipper inn et mål på en dødball, men vi skaper bra med målsjanser utover matchen. Vi står også løpet veldig bra - overraskende bra til at vi har trent så mye som vi har gjort.

- Så jeg er fornøyd med at vi kom oss gjennom 90 minutter på stor bane. Det er bra ork i oss.

- Dere burde ha ordnet 2-0 eller 2-1.

- Ja, til og med jeg hadde scoret på den sjansen til Mush! Vi hadde flere målsjanser, og vi hadde muligheter som vi burde ha gjort større. Vi ønsker å gjøre det, men jeg er ikke opptatt av resultatet.

- Alle fikk spille en god del, og ikke minst kom vi oss gjennom uten noen skader. Nå går vi inn i en periode der vi skal spille en del kamper, og det blir litt lettere trening i neste uke.

- Rashani leverte mål, og er klar for å kjempe om plass på laget.

- Det ser bra ut. Det er viktig for oss å ha alle i gang. Vi skal spille mesterfinale på en onsdag, og så blir det kamper søndag, onsdag og søndag den første uka av serien. Så vi er nødt til å ha alle i bra form og oppe og gå.

- Du testet Rasmussen på sentral midtbane i 2. omgang.

- Jeg har sett ham der for det danske landslaget, så han kan spille der. Det er kjempegod øving for Jacob å spille der. Det er god erfaring å ha spilt sentralt når han skal ned og spille stopper igjen. Også var det sånn at Anders ikke skulle spille mer enn 45 minutter. Så da passet det at han fikk øvd seg.

- Hvordan syns du det gikk med ham?

- Du ser at det er litt nytt og annerledes. Anders kjenner jo rollen bedre. Men han er en god og klok fotballspiller. Etter at han hadde gjort unna det bruddet i mot, ble det litt mer forsiktig. Og da ble det bedre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er ikke opptatt av resultatet» i forumet! Diskutér «- Jeg er ikke opptatt av resultatet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb