English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi går en god sesong i møte
Skrevet av Thomas Myren, 27. februar 2017, 06:58

Til tross for mange nye spillere har Jacob Rasmussen tro på at spillet til Rosenborg skal flyte når serien kommer i gang.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er noen relasjoner som skal bygges på trening. Jeg syns at man langsomt kan merke at relasjonene kommer bedre og bedre på plass. Vi har stadig litt tid for å få de siste relasjonene på plass. Jeg tror vi går en god sesong i møte, smiler Rasmussen til rbkweb.no.

- Lagkameratene begynner å kjenne deg som spiller?

- Jeg kikker litt på de andre, og jeg tror at de lærer å kjenne meg som spiller. De kjenner mine styrker og svakheter.

- Hvordan har de første ukene i Trondheim vært?

- De har tatt riktig, riktig godt i mot meg. Jeg kan nesten ikke sette fingeren på det, men de er noen supre fyrer alle sammen. Trenerne er riktig gode, og det er knall på trening. Alt i alt er jeg riktig glad for det.

- Hvordan var det å spille på midtbanen mot Sundsvall?

- Det var uvant. Det er noe man må venne seg til. Jeg har prøvd det før, men det er noe tid siden. Det krever trening: Man må orientere seg litt mer. Man glemmer noen ganger at man er mer under press på midten enn i forsvar. Hvis man skal spille der, er det bare noe man må venne seg til.

- Når treneren ber man om å spille der oppe, må man gjøre så godt som man kan. Og det prøvde jeg å gjøre. Mer kan jeg ikke gjøre.

- Konradsen skal ikke føle at konkurransen er så stor ennå?

- Nei, Anders er en riktig, riktig dyktig spiller. Han er også vår foretrukne "nummer 6". Jeg tror ikke han skal føle seg presset.

- Hva syns du om kampen?

- Det er litt blandet, vil jeg si. Til tider spiller vi meget hektisk. Vi får ikke ro over spillet og lar ikke ballen gå rundt. Man kan si at det er et resultat av de siste par ukene: Vi har trent riktig, riktig tøft, og det kunne man også godt merke til slutt. Man hadde ikke så mye energi som man normalt har. Men alt i alt syns jeg det er en OK kamp.

- Dere burde ha scoret flere mål.

- Vi hadde jo sjansene til å score et mål til, så det er ikke det. Når vi får ro på ballen i perioder, kjører vi den rundt fra side til side. Plutselig finner vi en åpning, og da får vi også våre sjanser. Men det er ikke alltid at ballen vil inn.

- Hva tenker du om utligninga til Sundsvall?

- Det er noe som ikke skal skje. Det er en variant som de hadde spilt tidligere, og da syns jeg vi hadde styr på det. Det kommer en høy ball inn til forreste stolpe, og han kommer først på ballen, foran oss andre. Så header han fint inn, det må vi bare gi ham skryt for.

- Hvordan blir det på møte Malmö til helga?

- Det er jo et godt lag. Vi spilte mot FCK for et par uker siden, som var en riktig, riktig god motstander. Nå spiller vi mot Malmö, som også blir en tøff motstander. Vi skal komme med vårt "A game" og spille så godt som mulig.

- Det blir godt å spille på gress igjen?

- Det blir deilig! Når man kan lukte gress, gir det en litt annen følelse. Det blir deilig å gå på gress.

- Dere ser også sikkert fram til å reise rett videre til Spania?

- Ja, det gjør vi. Da kan vi også få litt varme. Det er litt kaldt her oppe, så det blir deilig å komme litt vekk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi går en god sesong i møte» i forumet! Diskutér «- Vi går en god sesong i møte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb