English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har bestemt meg for å gi alt hver dag
Skrevet av Thomas Myren, 26. februar 2017, 17:53

Elba Rashani vil slå tilbake etter en ujevn debutsesong for Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg legger et veldig godt grunnlag i hverdagen fordi jeg gir alt - 100 prosent - hver dag. Det er veldig lett at man tar det litt rolig i perioder, men nå har jeg bestemt meg for å gi alt hver dag - selv om det bare er trening, slår Rashani fast overfor rbkweb.no.

- Da får jeg mer overskudd. Jo hardere jeg trener, jo mer overskudd får jeg. Jeg føler meg lett, og jeg kunne sikkert ha spilt både ekstraomganger og litt til i dag!

- De Lanlay er fortsatt ute med skade, så det er ganske åpen konkurranse om å få spille venstreving.

- Ja, da. Men jeg syns vi likevel har god dekning: Milan er god, Pål kjenner vi. Jeg og Mush er der også. Jeg føler at vi har god dekning over alt nå, ikke bare på kantene.

- Men selvfølgelig skal jeg gjøre alt jeg kan for at plassen skal bli min. Det skal jeg ikke legge skjul på. Det er det vi alle ønsker, for å si det sånn. Det blir utrolig spennende i år.

- Det fins muligheter for både deg, Bakenga og Jevtovic.

- Det er bare å ta muligheten når man får den, det gjelder oss alle. Vi skal sørge for å pushe hverandre, slik at den som fortjener plassen, skal gjøre det bra.

- Fortell om målet ditt mot Sundsvall.

- Det er et veldig fint angrep: Jeg syns vi ruller opp veldig fint og gjør alt riktig. Matti utfordrer og slipper ballen. Mike utfordrer og slipper til meg, og da er jeg på blank kasse og kan sette ballen i mål.

- Var det meninga å skyte så nært hodet på keeper?

- Jeg hadde ikke studert keeperen, så jeg var litt usikker på om han skulle jukse. Så da ville jeg heller få ballen litt høyt, oppe ved armen hans. For da klarer han ikke å bevege seg så fort. Så det var det jeg prøvde på. Det er perfekt utført fordi skuddet går rett under "tverra". Men normalt sett ville jeg kanskje heller ha satt ballen litt kaldere inn i et av hjørnene.

- Dere burde ha scoret flere mål.

- Ja, vi gjør en del bra. Hvis vi bare er litt nøyere og litt tryggere på siste tredjedel av banen, så ... Sånn som for Mush i 2. omgang, da vi leder 1-0: Setter han den sjansen, så er det over. Da har de ikke sjangs til å komme tilbake.

- I stedet for får de 1-1-målet, og da blir det en litt mer åpen kamp. Vi gjør noen bytter, og det er naturlig at vi får litt mer strekk i laget.

- Men alt i alt er det en veldig god gjennomkjøring. Vi får en god treningsdag, syns jeg. Det er artig med en motstander på den andre sida av banen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har bestemt meg for å gi alt hver dag» i forumet! Diskutér «- Har bestemt meg for å gi alt hver dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb