English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Alanyaspor 1-0
Skrevet av Thomas Myren, 24. september 2020, 20:49

Med ti mann sleit RBK seg til siste kvalifiseringsrunde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det ble mannfolkjobb
- Vondt å stå over den kampen
- Ikke den vakreste kampen, men effektivt!
Duket for revansje mot PSV Eindhoven
Bilder fra Rosenborg - Alanyaspor


- Det var to voksne lag. Sånn som kampen utviklet seg, og som vi var forberedte på, kunne den fort bli avgjort på en dødball eller gjennom personlige feil. Det ble riktig. Vi var forberedte på det og har erfaring fra disse kampene tidligere. Så vi håndterte dette godt, sa Anders Konradsen til rbkweb.no.

Han var tilbake på laget etter i likhet med Samuel Adegbenro å ha blitt hvilt mot Haugesund. Tore Reginiussen var friskmeldt etter lyskeskade, mens Vegar Eggen Hedenstad ble foretrukket igjen som høyreback etter sist å ha blitt vraket for første gang. Erlend Reitan, Even Hovland, Gjermund Åsen og Emil Ceide måtte alle vike. Åsen fikk ikke engang være med på benken.

1. omgang ble veldig sjansefattig. Tyrkerne, som debuterte i europacup, kom nærmest med et par markkrypere utenfor, mens Kristoffer Zachariassen mistet balansen i neste duell etter å ha kommet seg forbi den ene midtstopperen.

Etter en knapp time begynte ting endelig å skje: Reginiussen utfordret først José Marafona med hard heading fra spiss vinkel på Hedenstad-frispark.

Like etterpå slo Carlo Holse et frispark mot lengste stolpe. Fatih Aksoy forsøkte å dempe ballen, som spratt til Konradsen. Fra seks meter skjøt han kontrollert forbi keeper.

- Det var en fint slått dødball i korridor. Det var knoting av deres forsvarsrekke, og ballen detter ned perfekt. Jeg rekker ikke å tenke så mye, men det er deilig å se ballen gå inn. Veldig viktig! smilte Konradsen.

Men bare sju minutter senere fikk han sitt andre gule kort etter at kaptein Efecan Karac bakfra sprang rett inn i arma hans og datt.

- Det er kynisk og fint av ham, smårustent av meg og dårlig av dommeren, oppsummerte nordlendingen, som også ble utvist mot Ullensaker/Kisa i fjor og Aalesund i 2016 og som nå deler den negative klubbrekorden med Bjørn Otto Bragstad.

Rett etter utvisninga ble André Hansen utfordret med et høyt og et lavt skudd, men Alanyaspor fikk aldri beleiret målgården til Rosenborg over tid.

- Vi var mest opptatte av å forsvare oss i dag, og så kontret vi på dem når vi kunne gjøre det. Planen vår i dag var å være kompakte defensivt og lokke dem fram - spesielt på deres høyreside. Jeg syns vi gjennomførte på en utmerket måte, skrøt Åge Hareide.

På overtid fikk også Alanyaspor rødt kort, da Khouma Babacar dyttet overende innbytter Reitan etter å ha fått frispark i mot i en duell med Hedenstad.

Om nøyaktig ei uke blir kvalifiseringa avsluttet med ny hjemmekamp mot PSV Eindhoven, som slo Mura 5-1. Et fjerde gruppespill på rad vil også bli det siste, siden at bare den norske seriemesteren framover får delta i europaligaen.

Kampfakta

Rosenborg1-0 Alanyaspor
Anders Konradsen 59

Torsdag 24. september 2020 19:00
Europaliga 3. kvalifiseringsrunde, Lerkendal stadion
ingen tilskuere og vist på adressa.no og vg.no

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Holmar Eyjolfsson, Pa Konate - Kristoffer Zachariassen, Per Ciljan Skjelbred, Anders Konradsen - Carlo Holse (Erlend Reitan 81), Dino Islamovic, Samuel Adegbenro (Edvard Tagseth 71)

Gult kort RBK: Tore Reginiussen, Kristoffer Zachariassen, Anders Konradsen og Holmar Eyjolfsson
Gult kort RBK: Anders Konradsen (66)

Ubenyttet reserve: Julian Faye Lund, Even Hovland, Pål-André Helland, Torgeir Børven og Emil Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Alanyaspor 1-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Alanyaspor 1-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb