English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det ble mannfolkjobb
Skrevet av Thomas Myren, 24. september 2020, 22:01

Åge Hareide fikk den bursdagsgaven som han ønsket seg på etterskudd.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Når vi kom ned på ti mann, ble det mannfolkjobb for å holde 1-0, konstaterer Hareide.

- Beviste dere at dere har rutine i sånne situasjoner?

- Det var et rutinert lag som vi sendte på banen med tanke på det. Det er viktig i europeiske kamper å ha rutinerte spillere, som har vært med på det før. Det gir oss et fortrinn.

- Jeg er glad for at vi var tette og fine defensivt. Vi har i de tre siste kampene åpnet med å få et mål baklengs, og det snakket vi også om før kampen i dag; at det måtte vi ikke gjøre. Jeg syns alle sto opp og gjorde en manns jobb.

- Hva tenker du om det røde kortet til Konradsen?

- Jeg syns synd på Anders, som får ei for lettvint utvisning. Det er ingen av taklingene som er så stygge at det kvalifiserer for gult kort. Dommeren vet at Anders har gult kort fra før, men han gir et gult kort til. Jeg vet ikke hvorfor. På det tidspunktet var ikke kampen spesielt stygg. Det var ikke nødvendig å markere med et rødt kort.

- Hvordan oppsummer du kampen?

- Kampen var veldig jevn. Det var en 1. omgang der lagene følte på hverandre. Sånn er det ofte i Europa: For begge er det ukjent motstander. Vi hadde muligheter i 1. omgang til å bryte gjennom, men det var litt unøyaktighet på de aller siste meterne.

- Jeg syns vi hadde god styr på dem. Det er en del gode enkeltspillere, som vi visste om på forhånd. Og det var også de som skapte problemer for oss.

- Vi presset dem høyt når vi kunne gjøre det, og så syns jeg vi sto veldig godt i vår organisasjon defensivt. Spillerne jobbet godt sammen hele kampen.

- De var litt småusikre med ballen når vi presset dem høyt. Det fikk vi også betalt for, da Anders scoret målet. For da var det misforståelse i bakre rekke. Jeg syns spillerne gjorde en formidabel innsats både taktisk og lagmessig. Jeg har berømmet dem for god moral også før. Vi fikk veldig godt betalt for en god jobb i dag.

- Vi var mest opptatte av å forsvare oss i dag, og så kontret vi på dem når vi kunne gjøre det. Planen vår i dag var å være kompakte defensivt og lokke dem fram - spesielt på deres høyreside. Jeg syns vi gjennomførte på en utmerket måte. Vi hadde Dino oppe, som kunne slåss for oss og holde ballen oppe for oss. Det fungerte godt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det ble mannfolkjobb» i forumet! Diskutér «- Det ble mannfolkjobb» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb