English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke den vakreste kampen, men effektivt!
Skrevet av Thomas Myren, 25. september 2020, 07:49

Holmar Eyjolfsson likte hvordan Rosenborg opptrådte mot Alanyaspor.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi visste at de var gode med ballen og ville prøve å spille langs bakken og kombinere på topp. Jeg syns at vi sto veldig godt som et lag. Vi visste hva de ville prøve seg på, så vi greide å stenge av det meste. Det var ikke den vakreste kampen, men det var effektivt! innleder Eyjolfsson til rbkweb.no.

- Hva tenker du om det som skjedde etter 1-0 og den påfølgende utvisninga?

- Når du tar ledelsen, er det normalt at du vil forsvare eget mål. Vi kom under press, og de satte innpå noen store karer på topp. De spilte med to spisser, og så kom også en midtstopper opp. Det var vanskelig de siste 15 minuttene, men vi greide å holde ut og holde nullen.

- Det var ganske nært å bli straffespark, da du handset rett etter målet.

- Nei, det var utenfor boksen! Jeg vet ikke hvordan de nye reglene er, men jeg kan ikke legge fra meg armene før jeg går på banen. Det var ikke sånn at de flakset utenfor kroppen. Albuene var inntil kroppen.

- Jeg har sett hvordan dommerne dømmer hands nå. Jeg er ikke enig, men det er linja som de tar. Det bra var at jeg var utenfor boksen og ikke inni.

- Hvordan var det å spille sammen med Reginiussen igjen?

- Det er alltid fint! Vi kjenner hverandre godt. Det er fire år siden vi sist spilte sammen, men han er en midtstopper som det er enkelt å spille sammen med. Vi har god kommunikasjon. Vi er også gode venner, så det er alltid artig!

- Hvordan blir det å møte PSV Eindhoven i siste kvalifiseringsrunde?

- Det vil bli veldig tøft. De har mye kvalitet. Men hvis vi gjør det samme, er organiserte og utnytter sjansene våre, har vi en stor mulighet mot dem.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke den vakreste kampen, men effektivt!» i forumet! Diskutér «- Ikke den vakreste kampen, men effektivt!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb