English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi vet hva det kommer til å dreie seg om
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2019, 06:25

Det er ni år siden forrige kamp mot Linfield, men i mellomtida har Rosenborg møtt andre nordirske og irske lag hele fem ganger.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Linfield Football Club


Stiftet: 1886
Hjemby: Belfast, Nord-Irland
Hjemmebane: Windsor Park
Meritter: 53 seriemesterskap, 43 cupmesterskap og 10 ligacupmesterskap
Europacup: statistikk
linfieldfc.com
- Det blir spennende. Jeg vet ikke helt hva som venter oss borte i Nord-Irland ennå. Vi får vel en gjennomgang en av de nærmeste dagene. Jeg håper at vi gjør jobben, innleder Anders Konradsen til rbkweb.no.

En viss oppfatning av nivået og type motstander har nok likevel indreløperen og lagkameratene foran åpningskampen i 1. runde i kvalifiseringa til Champions League.

Lista over sommerturer til den grønne øya i Atlanterhavet dette tiåret er nemlig lang:

2018: Cork - RBK 2-0 og RBK - Cork 3-0
2017: Dundalk - RBK 1-1 og RBK - Dundalk 2-1 e.e.o.
2014: RBK - Sligo 1-2 og Sligo - RBK 1-3
2013: Crusaders - RBK 1-2 og RBK - Crusaders 7-2
2012: Crusaders - RBK 0-3 og RBK - Crusaders 1-0
2010: Linfield - RBK 0-0 og RBK - Linfield 2-0

- Vi vet jo sånn høvelig hva det kommer til å dreie seg om. Vi forventer at det i hvert fall der borte kommer til å bli en tett og tøff match. De er sikkert fysiske og har noen kvaliteter slik som motstanderne tidligere år har hatt i disse rundene. Så vi må forberede oss godt, kommenterer Konradsen.

Det er likevel berettiget håp om at Linfield er kamprustne: Mens Irland har innført fotballsesong som følger kalenderåret - slk som i Norge, er det fortsatt standard britisk høst/vår-sesong i Nord-Irland.

Motstanderen på onsdag har derfor ikke spilt obligatorisk kamp siden serieavslutninga mot Coleraine 27. april(!). Treningskampene de siste ukene har alle endt med tap: 0-2 for Dinamo Bucuresti, 0-3 for Motherwell og 2-4 for St. Johnstone.

Rosenborg på sin side har vist lovende takter de siste ukene. Dessuten har spillerne fått godt med hvile fordi seriekampen på Ranheim var framskyndet til torsdag.

- Det utgjør en kjempestor forskjell. Kroppene reagerer òg litt annerledes etter 90 minutter på kunstgress enn det de gjør på gress. Dagene i helga kommer godt med. Så vi er friske og fine til match, lover Anders Konradsen.

- Seieren på Ranheim var den første på kunstgress i serien.

- Endelig! Det er virkelig noen andre hensyn som må tas mot denne typen lag. Jeg syns vi løste det ganske godt. Selvfølgelig kan det bli enda bedre: Vi må være flinkere til å bruke ballen - og ta vare på den. Men alt i alt er vi fornøyde.

- Det var først og fremst en veldig deilig trepoenger. Det ble litt som forventet: Vi skaper en god del store målsjanser, men vi vet at Ranheim er flinke på kunstgresset sitt. Vi aksepterte at vi kom til å ligge litt i etablert forsvar. Utover andreomgangen ble periodene litt for lenge etter min smak. Samtidig skaper Ranheim ingenting fram til scoringa, og vi har sjøl noen farlige kontringer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi vet hva det kommer til å dreie seg om» i forumet! Diskutér «- Vi vet hva det kommer til å dreie seg om» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb