English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dundalk - Rosenborg 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 12. juli 2017, 22:58

RBK spilte ingen stor kamp, men fikk kjempet inn et viktig bortemål.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi lar dem få kommandoen
- Tapte for mange førsteballer og andreballer
Bilder fra Dundalk - Rosenborg


DUNDALK (rbkweb.no): Dermed lever håpet om avansement til 3. runde i kvalifiseringa til Champions League.

Hjemmelaget var klart best i 1. omgang. Allerede etter få minutter måtte André Hansen fram med en god fotparade for å redde et lavt skudd fra kort hold.

Trykket fra Dundalk fortsatte. David McMillan ble i fjor vurdert som ny RBK-spiss. Han ordnet ledelse da han sneik seg bak Johan Lædre Bjørdal og fikk stanget inn et innoverskrudd innlegg fra hjørnet av 16-meteren.

McMillan mislyktes så med et volleyskudd, før Tore Reginiussen måtte rydde opp på streken etter at Hansen hadde mislyktes i å ta en høy ball.

- Vi sto ikke opp i duellspillet. Vi tapte for mange førsteballer og andreballer, og da var de over oss, kommenterte Kåre Ingebrigtsen.

Pål André Helland skapte den første ordentlig store RBK-sjansen, da han etter en halvtime dro seg innover og skjøt på keeper. Men så måtte han igjen gi seg med lyskeskade.

Minuttet før pause utlignet Rosenborg etter at Tore Reginiussen hadde fått et frispark fra Vegar Eggen Hedenstad i fanget. Brian Gartland duellerte med Reginiussen, og var sistemann på ballen, som trillet i mål.

- Det er et korridorfrispark som ramler rett ned. Det er mest sannsynlig at det er et selvmål - at han sparker ballen inn. Vi er begge to på ballen, og det er litt klabb og babb. Men den gikk heldigvis inn, og det kan bli et viktig mål, håpet Reginiussen.

2. omgang ble mer jevnspilt. Rosenborg hadde ballen mye, men sleit med å skape særlig med sjanser. Mike Jensen snappet et framspill fra innbytter Milan Jevtovic, men traff bare keeper fra skrått hold. McMillan stanget en corner over mål, og nærmere et seiersmål kom heller ikke Dundalk. Begge virket etter hvert fornøyde med uavgjort.

Returkampen på Lerkendal blir spilt onsdag om ei uke. 3. runde blir trukket fredag klokka 12.

Kampfakta

Dundalk1-1ROSENBORG
David McMillan 18sjølmål (Brian Gartland) 44

Onsdag 12. juli 2017 20:45 (19:45 lokal tid)
Champions League 2. kvalifiseringsrunde, Oriel Park, Dundalk
3111 tilskuere og vist på Viasat4

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik - Mike Jensen, Anders Konradsen, Matthias Viljalmsson - Pål André Helland (Milan Jevtovic 42), Nicklas Bendtner, Fredrik Midtsjø (Yann-Erik de Lanlay 81)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Birger Meling, Alex Gersbach og Marius Lundemo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dundalk - Rosenborg 1-1» i forumet! Diskutér «Dundalk - Rosenborg 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb