English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Salzburg 2-5
Skrevet av Thomas Myren, 8. november 2018, 22:59

Aldri før har RBK sluppet inn så mange mål på hjemmebane i europacup.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har aldri opplevd en sånn 1. omgang
Bommet på taktikken
- Vi har ikke vært i nærheten av å vinne
Bilder fra Rosenborg - Salzburg


- Jeg tror aldri jeg har opplevd en sånn 1. omgang noensinne i min karriere. Det kunne ha vært 8-0. Det var en fotballeksjon. Vi kom aldri tett på dem. Det var meget, meget frustrerende, slo Nicklas Bendtner fast overfor rbkweb.no.

0-4 er det styggeste pauseresultatet på Lerkendal i e-cup. De to trøstemålene gjorde imidlertid at RBK unngikk å gå på det største hjemmetapet, som fortsatt er 0-4 for Chelsea og Valencia i 2007 og 2008.

Tore Reginiussen (ankel) og Issam Jebali (lår) var skadet. Pål André Helland og Yann-Erik de Lanlay ble hvilt på tribunen, mens Vegar Eggen Hedenstad og Anders Trondsen fikk strekke ut på benken. Besim Serbecic, Anders Konradsen og Samuel Adegbenro var de nye på laget i forhold til seriekampen mot Odd.

Takumi Minamino dro seg inn i feltet og skjøt Salzburg tidlig i ledelsen. Gjestene hadde flere store sjanser før japanerne doblet med en fin volley etter et langt framspill.

Etter en halvtime kunne RBK ha skapt litt spenning: Først satte Alexander Søderlund keeper på prøve med heading. Den påfølgende corneren sendte Adegbenro videre mot lengste stolpe, men skuddet ble reddet på streken av utespiller.

I stedet avgjorde i praksis Fredrik Gulbrandsen kampen med velplassert skudd oppunder tverrligger. Minamino fullførte ydmykelsen med å score hat-trick på retur fra Hansen på hans første forsøk.

- De spilte hurtig med én og to berøringer hele tiden. De har enorm bevegelse. De har hele tiden overtall på midtbanen med angriperen, som faller ned. Og så løper en bak, forklarte Bendtner.

I pausen la RBK om til 4-4-2-diamantformasjon og fikk umiddelbar effekt: Adegbenro lurte ballen forbi utrusende keeper, slik at den gikk stolpe inn. Minutter senere beinet Even Hovland ballen i eget mål i løpsduell med Minamino. Spørsmålet er faktisk om Serbecic var nest sist på ballen i et forsøk på å rydde opp.

Mike Jensen styrte deretter ubevisst(?) et skudd fra Nicklas Bendtner i mål. Resten av kampen ble mest en trensportetappe.

- Det var ikke moro i 1. omgang. Da ble vi spilt rundt. Du vet ikke hvor du skal gjøre av deg selv. Alle roper, skriker og springer, men det gjør liksom ikke noe. Da føler du deg litt hjelpeløs. Det er selvfølgelig veldig beklagelig den måten vi framstår på, oppsummerte Mike Jensen.

Kampfakta

ROSENBORG2-5Salzburg
Samuel Adegbenro 6
Mike Jensen 62
Takumi Minamino 6, 19, 45
Fredrik Gulbrandsen 37
Sjølmål (Even Hovland) 57

Torsdag 9. november 2018 21:00
Europaliga, Lerkendal stadion
12 836 tilskuere og vist på TV2 Sport 1

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Erlend Reitan, Besim Serbeic, Even Hovland, Birger Meling - Djordje Denic (Matthias Vilhjalmsson 85), Mike Jensen, Anders Konradsen - Samuel Adegbenro (Jonathan Levi 75), Alexander Søderlund (Marius Lundemo 46), Nicklas Bendtner

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Vegar Eggen Hedenstad, Alex Gersbach og Anders Trondsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Salzburg 2-5» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Salzburg 2-5» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb