English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har ikke vært i nærheten av å vinne
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2018, 18:05

Rosenborg har aldri tatt mindre enn to poeng i et europeisk gruppespill. Trolig må RBK slå Celtic for å unngå bunnotering.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal bruke de siste kampene til å få poeng. Vi skal samle oss. Det er masse på spill ennå. Vi må se på om vi kan slå Celtic på hjemmebane, slår Mike Jensen fast overfor rbkweb.no.

- Vi skal naturligvis også bruke kampene til å trene, men vi må komme med noe annet. Vi har ikke vært i nærheten av å vinne noen av kampene som vi har spilt.

- Nå er det på tide at vi slipper oss mer løs og prøver noe nytt. Vi hadde fokus i dag på å skape sjanser og score mål, og det fikk vi gjort i 2. omgang. Det er godt at vi får samlet oss litt og vinner én omgang.

- Hva manglet før pause?

- Mye! Vi klarer ikke å forsvare oss mot deres måte å spille på. Vi taper stort sett alle dueller og er konstant under press. Sånn som Salzburg spiller i dag, kan vi ikke henge med.

- Er du overrasket over at de var såpass mye bedre enn i Østerrike?

- Ja, egentlig. Vi hadde en kjempegod følelse før kampen. Jeg syns vi var i bedre forfatning før kampen enn før vi spilte nede i Salzburg. Vi hadde vunnet noen kamper, fått litt mer selvtillit og friske spillere tilbake. Men det var mange ting som ikke fungerte i dag.

- Begynner det å gå på stoltheten løs?

- Litt gjør det det. Det var ikke moro i 1. omgang. Da ble vi spilt rundt. Du vet ikke hvor du skal gjøre av deg selv. Alle roper, skriker og springer, men det gjør liksom ikke noe. Da føler du deg litt hjelpeløs. Det er selvfølgelig veldig beklagelig den måten vi framstår på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har ikke vært i nærheten av å vinne» i forumet! Diskutér «- Vi har ikke vært i nærheten av å vinne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb