English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bommet på taktikken
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2018, 00:22

Rini Coolen tok sjølkritikk etter det stygge hjemmetapet for Salzburg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi valgte å spille med samme formasjon og spillestil som i hjemlig serie av flere grunner. Vi visste at vi skulle møte et veldig, veldig godt lag i 4-4-2-formasjon, så vi ville være i undertall på midtbanen. Men vi trodde vi skulle løse det. Det var ikke et godt valg. Det så du i 1. omgang, kommenterer Coolen.

- Nivåforskjellen mellom oss og Salzburg er stor, men i 1. omgang var den veldig stor. Det var veldig skuffende å se laget sitt slite og slippe inn fire mål. Det var en veldig dårlig omgang.

- Det eneste vi kunne gjøre, var å gjøre forandringer i pausen. Og det gjorde vi umiddelbart. Vi matchet deres midtbane med 4-4-2-formasjon. Og vi vant 2. omgang - merkelig nok.

- Men samlet er det veldig skuffende å få så mange mål i mot. Det har noe med den valgte taktikken å gjøre, men også med hvor enkelt vi gir bort mål defensivt. Det var en del individuelle feil.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bommet på taktikken» i forumet! Diskutér «Bommet på taktikken» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb