English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har aldri opplevd en sånn 1. omgang
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2018, 00:38

Nicklas Bendtner og lagkameratene ble rundspilt av Salzburg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg tror aldri jeg har opplevd en sånn 1. omgang noensinne i min karriere. Det kunne ha vært 8-0. Det var en fotballeksjon. Vi kom aldri tett på dem. Det var meget, meget frustrerende, slår Bendtner fast overfor rbkweb.no.

- Vi omgrupperte i 2. omgang og spilte mer mann-mann. Vi fikk mer tak i kampen. Man kan sagtens argumentere med at de var foran med 4-0. Kom de med samme gnist og geist? Bla, bla, bla. Vi fikk scoret to mål og fikk kanskje revansjert oss litt i 2. omgang, men det var tydelig klasseforskjell.

- Ble taktikken for offensiv før pause?

- Nei, jeg tror det handler mer om deres måte å spille. De spilte hurtig med én og to berøringer hele tiden. De har enorm bevegelse. De har hele tiden overtall på midtbanen med angriperen, som faller ned. Og så løper en bak.

- Som jeg også sa sist vi spilte mot dem: De er et meget, meget homogent lag. Man kan se at de kjenner hverandre ut og inn. De er villige til å spille de riktige avleveringene. Det er forskjellen. Og de scorer selvfølgelig på deres sjanser.

- Jeg har kun ros til dem i 1. omgang og ris til oss selv. De er et lag som er bedre enn oss, og vi fortjener å tape kampen.

- Nå gjelder det å løfte seg til gullkampen mot Start.

- På søndag er det en helt annen kamp. Vi har tro på et annerledes utfall enn i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har aldri opplevd en sånn 1. omgang» i forumet! Diskutér «- Jeg har aldri opplevd en sånn 1. omgang» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb