English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Haugesund 1-0
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2018, 19:54

Etter å ha vært effektive foran mål i det siste, ble det sløsing og sliteseier som avslutning på den mest hektiske perioden i sesongen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har styrket mine aksjer
- Det var et godt valg
- Vi måtte gi ham den tida han trengte
Bilder fra Rosenborg - Haugesund


- På to måneder har vi spilt nesten dobbelt så mange kamper som alle andre. Vi har seks strake seiere i et tøft kampprogram. Det viser at vi er veldig sterke, slo Jonathan Levi fast.

Etter den heldige 2-0-seieren i europaligakvalifiseringa mot Shkendija ble både Anders Konradsen og Marius Lundemo plassert på benken. En friskmeldt Anders Trondsen og Djordje Denic tok over midtbanen, mens Alexander Søderlund var naturlig erstatter for strekkskadde Nicklas Bendtner.

Levi kom til en brukbar mulighet allerede etter ett minutt, da han dro seg innover og skjøt på keeper Per Kristian Bråtveit.

Etter halvspilt omgang lyktes svensken langt bedre: Han snappet ballen 40 meter fra mål og tok den med seg. Igjen satte han kursen innover på banen, men denne gang gikk skuddet med venstrefoten i mål, nede ved nærmeste stolperot.

- Det har vært to dårlige kamper, så jeg behøvde å bevise at jeg skal ha en plass på laget. Det syns jeg at jeg gjorde i dag, smilte Levi.

Før pause var Haugesund plutselig farlige: David Akintola utfordret André Hansen med et hardt langskudd. Fra farlig hold skjøt Steffen Tronstad så rett på keeperhelten fra Skopje, før Alexander Stølås skrudde et frispark like utenfor.

- André gjør noen dyktige redninger igjen, men ellers så syns jeg vi har ganske bra kontroll. Vi har mange sjanser. Sammenlagt over 90 minutter syns jeg det er vel fortjent, kommenterte Levi.

Det var Søderlund som sløste mest. Rett etter pause stanget han ei heading fra Even Hovland videre i tverrligger fra fire meter. Han fulgte opp med å heade et flott innlegg fra Mike Jensen rett på keeper, mens en dødball, som datt ned foran ham, ble sparket over.

Yann-Erik de Lanlay kom inn og noterte seg sin første hjemmekamp siden 16. mai etter to langvarige lyskestrekker. Han var bare centimetere unna å tuppe i mål et innlegg fra Jensen.

- Vi hadde mange muligheter til å punktere kampen og gjøre det enklere for oss sjøl. Vi hadde kontroll, men det er alltid ting du ønsker å forbedre - og som du forbedre, kommenterte Rini Coolen.

Brann slo Ranheim 1-0 og er dermed fortsatt to poeng bak.

Kampfakta

ROSENBORG1-0Haugesund
Jonathan Levi 23

Søndag 2. september 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
15 427 tilskuere og vist på Eurosport Pluss 2

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Djordje Denic, Mike Jensen, Anders Trondsen (Marius Lundemo 68) - Jonathan Levi, Alexander Søderlund, Issam Jebali (Yann-Erik de Lanlay 71)

Gult kort RBK: Djordje Denic og Mike Jensen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Anders Konradsen og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Haugesund 1-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Haugesund 1-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb