English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har styrket mine aksjer
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2018, 22:55

Jonathan Levi ønsker å vise seg fram for både Rosenborg og det svenske U21-landslaget utover høsten.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

I kveld ble han matchvinner mot Haugesund etter halvspilt 1. omgang. Allerede etter ett minutt hadde han vært i nøyaktig samme situasjon:

- Da ville jeg ha ballen i lengste hjørnet. I to måneder i strekk har jeg villet ha den i lengste. Den ene har landet på månen, og den andre har landet på Mars! blunker Levi til rbkweb.no.

- Nå følte jeg at jeg får legge den ved første stolpe. Jeg ser at keeperen går litt til høyre. Ballen går ikke helt ute ved stolpen, den går litt i midten, men det var deilig å se den gå inn.

- Du fikk vist deg fram.

- Det var en god kamp. Det har vært to dårlige kamper, så jeg behøvde å bevise at jeg skal ha en plass på laget. Det syns jeg at jeg gjorde i dag.

- Du ble dessuten foretrukket foran Helland hjemme mot Shkendija.

- Da var jeg foran ham. Når han ikke er i form, syns jeg kanskje at jeg er bedre. Ellers vet vi hvor han ligger, så jeg regner med at han er foran meg. Det betyr ikke at jeg gir opp. Jeg kriger, tar etter ham og spiller videre.

- Haugesund kom litt mer inn i kampen før pause, etter målet ditt.

- André gjør noen dyktige redninger igjen, men ellers så syns jeg vi har ganske bra kontroll. Vi har mange sjanser. Sammenlagt over 90 minutter syns jeg det er vel fortjent.

- Dere sløste veldig med sjansene.

- Ja, det gjorde vi. Jeg skulle hatt flere mål. Søder hadde sin dag i Haugesund, nå hadde han dessverre ikke det. Men han gjør en veldig god jobb. Han er over alt, så det fins en årsak til at han får så mange sjanser: Han er der. Jeg syns ikke at han skal være veldig sint på seg sjøl.

- Dere har seks strake seiere.

- På to måneder har vi spilt nesten dobbelt så mange kamper som alle andre. Vi har seks strake i et tøft kampprogram. Det viser at vi er veldig sterke.

- Hva skal til for at dere gjør det bedre enn Brann utover høsten?

- Jeg syns at vi har en bredere tropp. Uten at jeg kjenner alle spillerne i Brann, syns jeg at vi er veldig gode. Vi ser det nå: Spillerne som kommer inn, gjør en veldig god jobb. Vi har noen skader med Adegbenro og Helland, men jeg syns vi ser veldig sterke ut. Så Brann får jobbe for å henge med oss.

- Først venter kvalifisering til U21-EM.

- Ja, jeg skal til min egen hjemby - Helsingborg. Det skal bli deilig å komme hjem og spille foran nære og kjære.

- Du vil gjerne starte for Sverige også denne gang?

- Man skal aldri ta noe for gitt, men jeg tror at jeg har styrket mine aksjer den siste tida. Etter den forrige samlinga i juni har jeg spilt veldig mye og gjort det bra - ifølge meg sjøl. Så jeg tror det fins gode sjanser til å få spille.

- Hva tenker du om sjansen for å komme til EM?

- EM er i Italia, så det er veldig bra hvis vi gjør det. Jeg kommer til å springe som faen! Jeg tror vi har gode sjanser, men det er langt igjen.

- Dere vil gjerne ha to hjemmeseiere mot Ungarn og Tyrkia nå?

- Ja, vi har to strake nå. Så møter vi Belgia i siste kamp. Vi har like mange poeng, så det kommer til å bli tøft. Men det kommer til å bli veldig gøy!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har styrket mine aksjer» i forumet! Diskutér «- Jeg har styrket mine aksjer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb