English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi måtte gi ham den tida han trengte
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2018, 21:36

Yann-Erik de Lanlay satte punktum for marerittsommeren med to langvarige lyskeskader med sin første hjemmekamp siden 16. mai.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vingen ble skadet mot Lillestrøm for 3,5 måned siden. Etter å ha spilt mot Tromsø fire uker senere, pådro han seg ny lyskestrekk. Mot Haugesund var han endelig tilbake som innbytter.

- Det er viktig for oss. Nå har vi noen som kan spille ving. Vi har hatt mange skader blant vingene, og i forrige uke ble Pål skadet igjen, konstaterer Rini Coolen.

- Yanni kan spille på begge vingene, og det var årsaken til at vi tok ham med i troppen i dag. Det var planen å gi ham rundt 20 minutter, og det ble en god start for ham. Han er tilbake i gruppa. Han har arbeidet hardt for det, så han fortjener det. Nå er det opp til oss å holde ham frisk.

- Har dere vært ekstra forsiktige med ham etter de gjentatte lyskeskadene?

- Vi har snakket om det de siste ukene, at vi måtte gi ham den tida han trengte for å bli ordentlig frisk. Vi tok oss trolig litt mer tid enn nødvendig, men jeg tror det var veldig klokt, slik at han ikke blir skadet på ny.

- Vi har bygd ham opp veldig forsiktig, og det ser veldig bra ut for ham nå. Han fikk sine første minutter i dag, og nå blir det fint med en kamppause. Han skal fortsette å følge treningsprogrammet sitt, slik at han blir i bedre og bedre form uke for uke.

Rosenborg er også veldig forsiktige med Matthias Vilhjalmsson, som var tilbake på banen mot Valur i juli etter ti måneder ute med korsbåndskade.

- Han er med i kamptroppen av og til. Vi har også bygd ham opp veldig forsiktig og på en god måte. Tidvis kan han være med og komme inn, men denne helga bestemte vi at han skulle trene med RBK2 i dag og spille kamp for dem i morgen, forklarer Coolen.

- Det er for å få ham tilbake på det nivået som han skal være på. Han er veldig viktig i troppen vår som person, men det er også veldig viktig å få spillerne klare for neste nivå. Vi valgte at han skulle trene i dag framfor å være på benken. Han får spilletid i morgen, og det er det han trenger.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi måtte gi ham den tida han trengte» i forumet! Diskutér «- Vi måtte gi ham den tida han trengte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb