English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var et godt valg
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2018, 21:31

Djordje Denic og Anders Trondsen spilte sammen for første gang på Rosenborg-midtbanen mot Haugesund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi bestemte oss for å spille med to defensive og én offensiv spiller på midtbanen igjen. Jeg syns det fungerte veldig bra. Jeg visste at vi måtte kontrollere kampen. Denic og Trondsen er veldig gode fotballspillere, så det var et godt valg, syns jeg, smiler Rini Coolen til rbkweb.no.

- Vi har forskjellige typer midtbanespillere. Alle kan spille i de ulike rollene, men vi valgte dem i dag fordi vi vet hva de kan tilføre. Og de var "freshe".

- Kanskje vi får se dem sammen også i de neste kampene?

- Vi har som sagt mange spillere å velge blant. Og alle blir i bedre og bedre form. Vi får se uke for uke hvilke spillere som er tilgjengelige og så ta et valg.

- Trondsen ble byttet ut.

- Han er OK. Det var planen at han ikke spille hele kampen. Vi snakket litt med ham underveis, og han ønsket etter hvert å bli byttet ut fordi han følte det ble litt verre. Det var ingen grunn til å ta noen risiko, så vi sendte ut på en frisk spiller i Marius.

- Hva har du å si om prestasjonene til Levi i kveld?

- Han hadde en veldig fin kamp. Han var litt uheldig de første minuttene, men han var farlig på overganger og scoret et fantastisk mål.

- Vi bestemte oss for å beholde ham på banen i stedet for Jebali. Det var ikke hans kamp i kveld, men det kan av og til skje for vinger. Så vi bestemte oss for å ta ham. Han har spilt mange kamper de ukene, og vi sendte i stedet på Yanni.

- Hva syns du om kampen etter at dere tok ledelsen?

- Vi hadde mange muligheter til å punktere kampen og gjøre det enklere for oss sjøl. Vi hadde kontroll, men det er alltid ting du ønsker å forbedre - og som du forbedre.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi kontrollerte det meste av kampen. Det var en fortjent seier.

- Når man feirer slik som vi gjorde for et par dager siden, taper du av og til neste kamp. Det handler om mental styrke. Vi snakket om det, og det skjedde ikke.

- Dermed holder dere Brann to poeng bak dere.

- Du må vinne dine egne kamper og ikke se på konkurrentene; om de taper poeng eller ei. Det er opp til oss sjøl. Vi må ta initiativ gjennom å vinne kamper. Gjør du det, så vinner du ligaen!

- Det blir pause for mange av spillerne nå. Kommer den på et godt tidspunkt?

- Ja, det er sikkert. Etter så mange kamper er det godt å ha en pause. Men vi har mange landslagspillere som skal spille landskamper. Vi er glade for det, for det betyr at vi har en god spillerstall.

- Vi ser likevel fram til å ha dem tilbake så snart som mulig. Så får vi arbeide mot neste kamp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var et godt valg» i forumet! Diskutér «- Det var et godt valg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb