English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Strømsgodset - Rosenborg 0-1
Skrevet av Thomas Myren, 29. april 2018, 21:53

RBK fortsetter å ta knepne og målfattige borteseiere.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er opptatt av å være en tro soldat
- Funker bedre i vanlig formasjon
- Unødvendig mange brudd
Bilder fra Strømsgodset - Rosenborg


DRAMMEN (rbkweb.no): - Vi har de siste årene vært kjent for å være "slow starters". Vi får satse på at det er sånn i år òg; at vi kommer utover, blir enda bedre og vinner. Men vi vinner på OK dager, og det er deilig! syntes Alexander Søderlund.

Han ble dyttet fram som spydspiss i den nye 4-2-3-1-formasjonen, som også ble testet i mesterfinalen på Lillestrøm på torsdag.

- I dag har det like mye med Strømsgodset å gjøre. Vi fikk fanget opp de to kantene som går. Vi lot Strømsgodset få spille rundt oss i stedet. Vi slapp at de spilte mellom oss i midten. Det var greit å snu V-en på midtbanen, begrunnet Kåre Ingebrigtsen.

Marius Lundemo ble skadelidende av formasjonsforandringa og vraket. Pål André Helland var tilbake etter å ha blitt hvilt mot Start, mens Anders Trondsen fortsatt var ute med lyskeskaden fra Bodø.

Mike Jensen utnyttet sin dypere posisjon til å løsne langskudd:

- Når du spiller indreløper og møter lag som står med åtte mann på 16-meteren - og du selv står feilvendt, er det vanskelig å skyte. I dag blir det litt lettere når jeg trekker tilbake på banen og løper framover, forklarte kapteinen.

Etter en drøy halvtime lyktes han med et hardt skudd fra 35 meter, som traff håndleddet til Espen Bugge Pettersen og spratt i mål.

- Det er et langt skudd. Ballen flakker litt. Det er ikke noen kjempescoring, men det er klart at det er vanskelig for keeperen, kommenterte Jensen.

Rosenborg hadde god kontroll før pause, men skapte lite.

- Vi vet at dette er en vanskelig plass å komme til, men i 1. omgang er vi rolige med ballen. Vi får lov til å styre kampen ganske OK, bemerket Jensen.

I 2. omgang tok Strømsgodset over spillet, men sleit med å skape store målsjanser. De var likevel farlig nær utligning etter bare fem minutter, da André Hansen slo et langskudd fra Eirik Ulland Andersen i kryssfestet og ut.

RBK forsvarte seg ellers godt i en ganske amper kamp, der Marcus Pedersen gjorde seg bemerket med sklitakling på Hansen! På overtid falt Anders Konradsen i målgården i løpsduell med Jonathan Parr, men det var trolig ikke straffespark.

Dermed ble det ny 1-0-seier på bortebane, slik som mot Lillestrøm og Bodø/Glimt.

- 2. omgang er ikke godkjent. Det er dårlig utnyttelse av kontringer. Vi er dårlige til å holde på ballen og "spille av" kampen, syntes Mike Jensen.

Kampfakta

Strømsgodset0-1ROSENBORG
Mike Jensen 33

Søndag 29. april 2018 20:00
Eliteserien, Marienlyst stadion, Drammen
7587 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-2-3-1]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen - Pål André Helland (Jacob Rasmussen 90), Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay (Rafik Zekhnini 46) - Alexander Søderlund

Gult kort RBK: Alexander Søderlund

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Morten Konradsen og Jonathan levi


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Strømsgodset - Rosenborg 0-1» i forumet! Diskutér «Strømsgodset - Rosenborg 0-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb