English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Funker bedre i vanlig formasjon
Skrevet av Thomas Myren, 30. april 2018, 10:33

Alexander Søderlund tror Rosenborg snart er tilbake i 4-3-3.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

DRAMMEN (rbkweb.no): Til tross for to borteseiere på fire dager mot Lillestrøm og Strømsgodset er spydspissen nemlig ikke overbevist om at 4-2-3-1 er det beste for laget.

- Det kan funke noen ganger. Det kommer selvfølgelig an på hvem vi spiller mot. I dag passet det greit mot Strømsgodset, men jeg regner med at det ikke er så lenge til at vi går tilbake til den vante formasjonen. Vi vil jo spille angrepsfotball, og det funker bedre hvis vi spiller i vanlig formasjon, mener Søderlund.

- Hvordan syns du at dere lyktes denne gang?

- Vi er solide defensivt. Det er mye løping og kriging. Det er ikke så mye offensivt, men tre poeng på en vanskelig bane tar vi med oss!

- Hva gjorde dere bra?

- Vi ligger godt og slipper dem til lite sjanser. Vi scorer ett mål, og det er nok til å vinne når vi er såpass bra defensivt.

- Jensen beviste at det lønner seg å skyte.

- Ja, det lønner seg alltid å treffe mål i alle fall. Vi ser at alt kan skje, selv om Bugge kanskje burde tatt den. Å få Mike i gang på skuddhold er viktig. Vi håper at det blir mer på den fronten framover!

- Dere passerte både Molde og Ranheim i løpet av helga. Det er tidlig i sesongen, men likevel greit å være oppe på 2. plass?

- Vi har de siste årene vært kjent for å være "slow starters". Vi får satse på at det er sånn i år òg; at vi kommer utover, blir enda bedre og vinner. Men vi vinner på OK dager, og det er deilig!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Funker bedre i vanlig formasjon» i forumet! Diskutér «- Funker bedre i vanlig formasjon» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb