English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er opptatt av å være en tro soldat
Skrevet av Thomas Myren, 29. april 2018, 23:51

Mike Jensen avgjorde den tette og jevne kampen mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

DRAMMEN (rbkweb.no): - Det var godt! Jeg har sagt at mål er en av de tingene jeg skal bidra med, innleder Rosenborg-kapteinen.

- Men jeg vil ikke bli målt på de enkeltmannsavgjørende situasjonene. Fordi sånn er jeg ikke. Jeg er opptatt av å være en tro soldat mot den måten vi spiller på. Noen ganger blir det mål, og noen ganger blir det assist. Men folk skal ikke forvente det av meg!

Jensen hadde ikke scoret siden mot Sandefjord i juli i fjor. Avgjørelsen i kveld falt på et skudd, som Espen Bugge Pettersen glapp i mål:

- Det er et langt skudd. Ballen flakker litt. Det er ikke noen kjempescoring, men det er klart at det er vanskelig for keeperen, kommenterer dansken, som mener han utnyttet omlegginga til 4-2-3-1-formasjon i forbindelse med scoringa:

- Når du spiller indreløper og møter lag som står med åtte mann på 16-meteren - og du selv står feilvendt, er det vanskelig å skyte. I dag blir det litt lettere når jeg trekker tilbake på banen og løper framover.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva er du fornøyd med i dag?

- Jeg er fornøyd med 1. omgang. Vi vet at dette er en vanskelig plass å komme til, men i 1. omgang er vi rolige med ballen. Vi får lov til å styre kampen ganske OK.

- Vi forsvarer oss riktig godt. Strømsgodset er et bra lag. De spiller god fotball og har mange dyktige spillere. Kunstgresset er glatt. Vi vet hvordan det er her.

- 2. omgang er derimot ikke godkjent. Det er dårlig utnyttelse av kontringer. Vi er dårlige til å holde på ballen og "spille av" kampen.

- Det var ikke fullt fortjent at vi vant, men vi har òg spilt kamper som vi burde ha vunnet. Så det tar vi med oss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er opptatt av å være en tro soldat» i forumet! Diskutér «- Jeg er opptatt av å være en tro soldat» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb