English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Unødvendig mange brudd
Skrevet av Thomas Myren, 29. april 2018, 23:01

Også mot Strømsgodset gikk lufta litt ut av Rosenborg etter å ha tatt ledelsen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

DRAMMEN (rbkweb.no):- Jeg er strålende fornøyd med det vi gjør defensivt. I førsteomgangen syns jeg vi er veldig, veldig bra. Vi har fin kontroll på Strømsgodset. Vi skaper bra med målsjanser, men burde ha vært litt hvassere, innleder Kåre Ingebrigtsen.

- I andreomgangen er det litt unødvendig mange brudd som gjør til at vi må springe mer enn det vi burde ha gjort. Men når vi slipper oss ned og ligger lavt, så klarer ikke Strømsgodset å finne ut av det. De har vel 20 skudd fra 25 meter, og det bruker å være greit for André Hansen.

- Hovland bidrar igjen bra.

- Vi ser i dag at når det blir slått innlegg, så er Even strålende i boksen: Han tar ut folk og er først på ballen. Han er aggressiv, men han er òg rolig og fin i frispilling. Det har gått langt fortere enn det vi trodde. Even er på vei inn i storformen.

- Jensen lyktes med et frekt skudd.

- Vi vet at ballene i dagens fotball flakker litt. Mike har et veldig bra skudd, og da er det ikke så enkelt å være keeper.

- Hvor godt syns du det fungerte offensivt?

- Når vi får overgangsmuligheter, burde vi ha utnyttet dem enda bedre. Det er det ikke tvil om. Definitivt kan vi bli bedre.

- Dere spilte igjen 4-2-3-1.

- I dag har det like mye med Strømsgodset å gjøre. Vi fikk fanget opp de to kantene som går. Vi lot Strømsgodset få spille rundt oss i stedet. Vi slapp at de spilte mellom oss i midten. Det var greit å snu V-en på midtbanen.

- Kommer dere til å fortsette med denne formasjonen?

- Nicklas kan spille på kant, og Søder kan spille alene. Det er heller ikke så lenge til Nicklas skal til VM - håper vi. Det blir andre varianter da, tenker jeg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Unødvendig mange brudd» i forumet! Diskutér «- Unødvendig mange brudd» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb