English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Molde 4-0
Skrevet av Thomas Myren, 8. april 2018, 21:49

Best når det gjelder!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi trengte en bekreftelse
- Ni år siden jeg spilte der
- Jeg er litt mer tålmodig enn ham
- Ekstra spesielt at vi slår Molde så solid
Bilder fra Rosenborg - Molde


- Det var en maktdemonstrasjon i dag. Etter at vi har vært litt nede, var det viktig for oss å få manifestert oss igjen. Og det må vi si at vi gjorde! blunket Nicklas Bendtner.

Etter den skuffende serieinnledninga med to poeng på tre kamper ble Jacob Rasmussen og Yann-Erik de Lanlay vraket. Even Hovland debuterte fra start, mens Bendtner overraskende ble skjøvet ut på venstreving for å gi plass til Alexander Søderlund sentralt.

- Vi ønsket å bruke begge to for å skape trykk i boksen. Det er ikke noen tvil om at Nicklas og "Søder" er vanskelige å hanskes med når de får gå inn i boksen. Spesielt når Pål har ballen og kan vende inn i banen og slå innlegg, begrunnet Kåre Ingebrigtsen.

1-0 kom akkurat på den måten: Helland slo en høy ball mot bakerste stolpe, der Bendtner i duell med landsmannen Christoffer Remmer headet i fin bue over Andreas Linde.

Rosenborg kunne ha ledet lenge før: Babacar Sarr sleivet nesten ballen i eget mål etter ett minutt, mens Mike Jensen skjøt rett på keeper fra ti meter.

Det var derfor ikke ufortjent, men litt flaks da 2-0 kom: Kristoffer Haugen stanset et framspill fra Anders Konradsen, men så ikke Søderlund. Den nygamle midtspissen snappet det forferdelige tilbakespillet og scoret sitt første Rosenborg-mål siden 2015.

- Det er ei dårlig pasning fra backen deres. Heldigvis klarer jeg å kippe ballen over den ene foten til keeperen, forklarte Søderlund.

Så fikk Rosenborg to mål annullert på kort tid: Helland ble avblåst for offside, sjøl om ballen var borti Haugen. Så reiv Reginiussen i trøya til en mye involvert Haugen før han stanget et Bendtner-innlegg i mål.

Konradsen innledet 2. omgang med å stange inn en corner fra Vegar Eggen Hedenstad ved nærmeste stolpe. Anders Trondsen fulgte opp med kopi av Jensen-sjansen før pause, da også han bare traff Linde fra meget godt hold.

I stedet fikk Bendtner æren av å score det fjerde målet etter halvspilt omgang med et velplassert skudd nede ved stolperota på "halvspretten" fra Hedenstad.

- Jeg var litt i tvil om jeg skulle ta ballen ned, da den spratt, men det hadde vært feil løsning, kommenterte den store dansken, som altså i stedet skjøt på direkten.

På overtid løsnet Søderlund et skudd som gikk via rompa til Sarr og i tverrligger.

- Vi fikk vist hvor gode vi kan være. Det er veldig ålreit å sette skapet på plass, der det hører hjemme. Ikke minst overfor oss sjøl: Når vi gjør det vi skal gjøre, er vi et veldig godt fotballag. Vi trengte kanskje en liten bekreftelse på det, innrømmet Ingebrigtsen.

Forspranget til Molde krympet dermed fra sju til fire poeng.

Kampfakta

ROSENBORG4-0Molde
Nicklas Bendtner 20, 69
Alexander Søderlund 30
Anders Konradsen 52

Søndag 8. april 2018 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
16 154 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen (Marius Lundemo 79), Anders Trondsen - Pål André Helland (Yann-Erik de Lanlay 74), Alexander Søderlund, Nicklas Bendtner (Rafik Zekhnini 80)

Gult kort RBK: Alexander Søderlund

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Morten Konradsen og Jonathan Levi


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Molde 4-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Molde 4-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb