English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ekstra spesielt at vi slår Molde så solid
Skrevet av Thomas Myren, 9. april 2018, 19:55

Med Even Hovland inn på laget vant Rosenborg umiddelbart.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- RBK trengte bare å få en sogning på laget for å vinne?

- Jeg vet ikke det. Det er alle elleve utpå der som leverer. Da blir det en god kamp, og vi får en solid 4-0-seier, innleder Hovland til rbkweb.no.

- Hvordan var det å være med på en kjempeseier i din første kamp for Rosenborg?

- Det er alltid godt å vinne fotballkamper - uansett hvem du møter. Men det er klart at det er ekstra spesielt for Rosenborg som klubb og som lag at vi slår Molde så solid.

- Det er ingen som vil tape disse kampene. Det blir tøffe og intense oppgjør. Heldigvis gikk vi seirende ut av det.

- Har dere følt at situasjonen har vært litt presset etter bare to poeng på tre kamper?

- Jeg har ikke merket så mye av det, for jeg kommer rett inn i det. Uansett hvordan det har vært før, fikk vi tre poeng i dag. Og det var det viktigste.

- Hva gjorde dere bra?

- Først og fremst slipper vi ikke inn mål. Vi skaper sjanser og scorer på mulighetene som vi har. Da er det fort at du får tre poeng.

- Dere slokket håpet til Molde tidlig i 2. omgang.

- Det er veldig viktig. Vi har 2-0 å gå på, men får de 2-1 er det kamp igjen. Som du sier, klarte vi å drepe kampen tidlig. Da har ikke Molde noe mer å komme med. Det er tungt å komme igjen på 3-0.

- Det var stor kvalitetsforskjell.

- Vi får en god start og 2-0 til pause. Vi fortsetter i 2. omgang og løfter oss enda mer. Når vi får 3-0 tidlig dreper vi kampen. Det blir tungt for Molde å komme seg inn i det. Vi får 4-0 og kontrollerer det inn. Jeg syns vi la et godt grunnlag for fortsettelsen.

- Var det overraskende stor forskjell?

- Det skal være sånn! Rosenborg på hjemmebane skal være tøft for alle lag å møte, og det viser vi i dag. Det er klart at Molde ikke hadde sin beste dag i dag, og da ser det litt styggere ut. Vi leverer en kanonkamp utpå der, og da blir det vanskelig for Molde.

- Er Molde den største gullutfordreren?

- Det er vanskelig å si. Det er flere som vil være med utover og kjempe oppi der. Vi får bare vente og se hvordan det jevner seg ut utover. Det er alltid litt kaos i de første fire-fem rundene.

- Hvordan syns du samarbeidet med Reginiussen gikk?

- Det funket OK. Selvfølgelig blir det litt innkjøring i starten, men så blir det bare bedre og bedre. Vi må bare fortsette derfra. Vi må ikke slippe oss ned.

- Dere to kan flyte litt på rutinen?

- Selvfølgelig, men det må uansett være konsentrasjon i 90 minutter skal man holde tett. Vi er veldig fornøyde med at vi holder nullen og scorer fire mål.

- Det betydde litt å unngå mål i mot da Molde presset på slutten?

- De kjører opp mye folk for å få seg et mål. Vi er ekstra fornøyde med at vi holder nullen. Det er godt! Nå får vi bare se framover til neste kamp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ekstra spesielt at vi slår Molde så solid» i forumet! Diskutér «- Ekstra spesielt at vi slår Molde så solid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb