English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi trengte en bekreftelse
Skrevet av Thomas Myren, 8. april 2018, 23:59

Kåre Ingebrigtsen lyktes med grepene han gjorde på laget mot Molde.

- Vi fikk vist hvor gode vi kan være. Det er veldig ålreit å sette skapet på plass, der det hører hjemme. Ikke minst overfor oss sjøl: Når vi gjør det vi skal gjøre, er vi et veldig godt fotballag. Vi trengte kanskje en liten bekreftelse på det, innrømmer Ingebrigtsen etter 4-0-seieren.

- Hva fungerte spillemessig?

- Aggressiviteten. Vi er et samlet lag både offensivt og defensivt. Vi gir fra oss lite rom og er flinke til å gjenvinne ballen når vi skal gjenvinne. Når vi går i angrep, går vi ganske mange. Vi er mange folk som blir med framover. Vi har et kollektiv som henger godt sammen igjen.

- Ikke minst har vi to stoppere som tør å ta med seg de to backene og stå etter. Hele laget vårt var gjennom 90 minutter hele tida synlig på en 32-tommers TV!

- Hva tilfører Hovland i forsvaret?

- Han har fart og erfaring. Even er en klassespiller.

- Fikk han vist det i dag?

- Definitivt!

- Du startet med både Søderlund og Bendtner.

- Vi ønsket å bruke begge to for å skape trykk i boksen. Det er ikke noen tvil om at Nicklas og "Søder" er vanskelige å hanskes med når de får gå inn i boksen. Spesielt når Pål har ballen og kan vende inn i banen og slå innlegg.

- Og når vi legger Bendtner ut, er han oftere på ballen. "Søder" får stå i ro hele kampen sammen med Forren. Da har de (Molde) ikke så mange oppspillsvarianter. Da ble det veldig ålreit for oss.

- Vi treffer veldig bra i dag. Grunnen til at vi treffer, er at vi står på og jobber. Vi springer mye og duellerer. Så får vi benyttet ferdighetene våre. Da føler jeg at vi kjører bra over Molde.

- Hva var beskjeden til spillerne før kampen?

- Vi skulle gjøre det vi hadde blitt enige om. Ikke minst ta med oss det vi hadde gjort på trening uke ut og uke inn. Bare senke skuldrene og jobbe knallhardt for hverandre. Være et kollektiv uansett hva som skjer.

- Og det gjorde guttene: De jobbet knallhardt for hverandre. Vi taper ikke dueller og springer ikke noe mindre enn dem.

- I dag er vi på det nivået som vi skal være på. Nå handler det stort sett om å gjenskape dette; gjøre det neste gang òg. Vi har lagt lista ganske høyt nå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Vi trengte en bekreftelse» i forumet! Diskutér «- Vi trengte en bekreftelse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb