English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ni år siden jeg spilte der
Skrevet av Thomas Myren, 8. april 2018, 23:10

Nicklas Bendtner stortrivdes i ny rolle som venstreving mot Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har trent på det hele uken. Det var ikke en helt uvant rolle for meg. Selv om det er ni år siden jeg spilte der, så fungerte det godt på trening. Det fungerte fint å være rettvendt og finne mine lagkamerater høyere i banen, syns Bendtner.

- Du meldte deg frivillig til å spille ute til venstre?

- Ja, det gjorde jeg. Det er en rolle jeg er kjent med. Jeg kan godt like å ha ballen. En av mine kvaliteter er at jeg er god til å gjøre mine lagkamerater bedre når jeg har ballen. Det interesserer meg.

- Vi har ikke hatt så mye spill de siste par kampene, så jeg følte det kunne være en god rolle for meg; å utfylle og hjelpe laget på den måten. Og det virket også veldig godt. Jeg har en god connection med Birger og Trondsen. Og høyresiden visste hvor jeg lå når de var presset og måtte slå lange baller. Det gjorde at de hadde noen flere strenger å spille på.

- Dere kritiserer meg ofte for å falle for dypt i banen som spiss, men jeg har supplert ham (Søderlund) godt både på trening og i kamp i dag. Han får en sjanse som ikke burde ha kommet, men han er skarp og scorer på den; han har en fantastisk avslutning. Det er godt å se.

- Det betyr litt også for deg å score to mål?

- Det er klart. I dag fikk jeg noen gode sjanser, samtidig som jeg fikk satt de andre opp til gode sjanser. Så det var jeg godt tilfreds med. Jeg var spesielt fornøyd med avslutningen på mål nummer to. For jeg var litt i tvil om jeg skulle ta ballen ned, da den spratt, men det hadde vært feil løsning.

- Det var viktig for laget å få oppreising. Vi har arbeidet riktig hardt i forsesongen, men av en merkelig årsak var vi avskrudde i den første kampen. Den kampen skulle ha vært avlyst og aldri spilt. I de to neste kampene fikk vi ikke satt det avtrykket som vi vil. Vi fikk ikke til å spille på den måten som vi har avtalt. Vi roter noe forferdelig og kommer ikke fram til sjanser.

- Denne uken har vi arbeidet med at de avtaler som vi gjør, skal holdes. Jeg er egentlig mest glad for at vi gjorde det. Også den viljen og geist som laget spilte med, var utrolig. Det var ingen i dag som falt gjennom. Alle i dag spiller en fremragende kamp.

- Så kan man si: Hvorfor spiller vi ikke sånn hver weekend? Sånn fungerer det ikke. Men i dag kan vi være stolte.

- Betyr det noe for deg at det er Molde som dere slår 4-0?

- Fordi det betyr mye for tilskuerne, betyr det mye for oss. Jeg har ikke den følelsen som fansen har hatt siden barnsbein, men det er klart at det var en maktdemonstrasjon i dag. Etter at vi har vært litt nede, var det viktig for oss å få manifestert oss igjen. Og det må vi si at vi gjorde!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ni år siden jeg spilte der» i forumet! Diskutér «- Ni år siden jeg spilte der» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb