English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Real Sociedad 0-1
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2017, 21:02

RBK sleit med å skape store sjanser i siste hjemmekamp for sesongen. I stedet kom et seint mål i mot.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er selvfølgelig ergelig
- Det var litt for mye slurv
- Jeg tror ikke det blir noen avklaring før sesongen er over
- Takk for all støtte
Bilder fra Rosenborg - Real Sociedad


- Vi trodde at vi skulle vinne kampen. Da vi så satset til slutt, scoret de med det samme. Da ble det vanskelig. Vi prøvde så godt vi kunne, men ikke alt fungerte i dag, konstaterte Nicklas Bendtner.

Med seier ville drømmen om avansement fra gruppe L fortsatt vært i live. I stedet scoret bortelaget i siste minutt av ordinær tid:

Jon Bautista ble spilt gjennom. André Hansen reddet med venstrefoten, men Mikel Oyarzabal fanget ballen, vippet den over en liggende Birger Meling og tuppet den videre forbi Hansen og Jørgen Skjelvik og i mål.

- Jeg syns vi gjør en bra kamp. De skaper ikke så mye på oss. Vi har noen sjanser, men alt i alt hadde det vært greit med uavgjort, syntes Johan Lædre Bjørdal, som like før hadde måttet gi seg etter stempling i kneet.

Etter 67 minutter kunne og burde likevel RBK ha tatt ledelsen: Tore Reginiussen gikk i duell på et frispark. Ballen datt ned til Bendtner, som skjøt kontant i åpent mål etter at keeper Geronimo Rulli hadde rotet seg bort. Den polske dommeren Daniel Stefanski dømte feilaktig offside på Reginiussen, som bare hadde arma innenfor da frisparket ble slått inn.

- Det kjennes forferdelig. Det er ikke noen tvil om at det er feilaktig. Det er ikke offside, og keeperen hopper inn i egen spiller. Men sånn er fotballen, det har vi lært oss. Det er ikke alltid at vi får med oss dommeravgjørelsene i Europa, konstaterte Kåre Ingebrigtsen.

Anders Konradsen og Pål André Helland var begge uaktuelle etter å ha gitt seg mot Viking med leggproblemer. Samtidig var Marius Lundemo og Yann-Erik de Lanlay fortsatt ute med sine kneskader.

Jonathan Levi debuterte i europacup og startet for første gang siden august. Svensken ble foretrukket framfor Milan Jevtovic.

- Jonathan er kanskje den som er mest direkte i spillestilen av kantene. Når det var så klart og tydelig at vi skulle inn bak dem, så var Jonathan et klart valg. Han og Samuel er veldig bra én mot én, og der sliter sidebackene til Real, påpekte Ingebrigtsen.

Baskerne var ivrige og løsnet noen brukbare skudd i begynnelsen av kampen. Så våknet nevnte Adegbenro, som rakk et framspill foran Rulli. Venstrevingen traff bare så vidt ballen, som rullet forbi keeperen, men som likevel enkelt ble fanget opp av Raul Navas. Levi og Adegbenro fulgte opp med hvert sitt langskudd før pause.

Også 2. omgang var lenge ganske tam. Etter det annullerte målet tok derimot Real Sociedad mer over. Hansen var god da han hindret Carlos Vela i å skli i mål et innlegg. Det var sånn sett ikke helt ufortjent at de til slutt scoret.

- Men de trenger ikke så mange (sjanser) heller. Det er sånn det er på dette nivået. Men jeg syns vi utvikler oss for hver kamp. Vi tar steg. Det ser du bare på disse kampene kontra de tidligere kampene, oppsummerte Bjørdal, som i likhet med Skjelvik har utgående kontrakt og kan ha spilt sin siste hjemmekamp.

Kampfakta

ROSENBORG0-1Real Sociedad
Mikel Oyarzabal 90

Torsdag 23. november 2017 19:00
Europaliga gruppespill, Lerkendal stadion
18 307 tilskuere og vist på Max

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal (Alex Gersbach 87), Tore Reginiussen, Birger Meling - Mike Jensen, Jacob Rasmussen (Jørgen Skjelvik 78), Anders Trondsen - Jonathan Levi (Milan Jevtovic 64), Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro

Gult kort RBK: Jørgen Skjelvik

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Morten Konradsen, Erik Botheim og Andreas Helmersen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Real Sociedad 0-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Real Sociedad 0-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb