English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er selvfølgelig ergelig
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2017, 22:37

Nicklas Bendtner ga Rosenborg ledelsen mot Real Sociedad, men fikk målet feilaktig annullert.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Toppscoreren skjøt kontant i mål etter 67 minutter, men den polske dommeren Daniel Stefanski mente at Tore Reginiussen var offside i duellen på frisparket i forkant. Det var imidlertid bare arma til finnmarkingen som var innenfor, og målet skulle ha blitt godkjent.

- Jeg så det slett ikke, for å være ærlig. Jeg er ikke sikker på om han er offside eller ei, kommenterer Bendtner.

- Uansett om det er offside eller ei: Målet står ikke, så det kan jeg ikke bruke til noe. Jeg var offside mot Brann, men når det er dømt, er det dømt.

- Det er ikke noen grunn til å klage på det etterpå. Alle gjør feil. Det er selvfølgelig ergelig at det skal bli sånn, men akkurat nå kan vi si hva vi vil. Det kommer ikke til å endre på at dommeren dømte offside.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva syns du om kampen?

- Vi trodde at vi skulle vinne kampen. Da vi så satset til slutt, scoret de med det samme. Da ble det vanskelig. Vi prøvde så godt vi kunne, men ikke alt fungerte i dag.

- Det var en frustrerende dag for deg?

- Sånn er det i noen kamper. Man må hjelpe laget på andre måter - hvis mulig. Det var ikke så mange baller eller innlegg til meg.

- Vi kommer likevel fram til noen riktig, riktig gode sjanser. Inntil at de satser, har vi kanskje kampens største sjanser. Men vi får ikke eksekvert dem. Det er forskjellen. Mot Ajax fikk vi eksekvert sjansene, scoret og vant kampen. Om man ikke gjør det hjemme på dette nivået, så er det andre som gjør det.

- Det var siste hjemmekamp i år. Får vi se deg på Lerkendal også neste sesong?

- Som jeg har sagt mange ganger, så er jeg fornøyd her. Jeg har nytt tiden her, så jeg regner med å spille her neste sesong.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er selvfølgelig ergelig» i forumet! Diskutér «- Det er selvfølgelig ergelig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb