English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var litt for mye slurv
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2017, 22:48

Rosenborg satset på å kontre Real Sociedad i senk, men lyktes ikke helt.

- Vi spilte ikke så mye mot etablert forsvar. Hele hovedtanken vår var å komme inn bak dem: Få Nicklas til å lokke fram begge stopperne og gi rom til både Samuel og Levi, innleder Kåre Ingebrigtsen.

Jonathan Levi startet sin andre kamp for Rosenborg - den første siden mot Haugesund i august. I skadefraværet til Pål André Helland ble han foretrukket foran Milan Jevtovic - og fikk dessuten sin debut i europacup.

- Jonathan er kanskje den som er mest direkte i spillestilen av kantene. Når det var så klart og tydelig at vi skulle inn bak dem, så var Jonathan et klart valg. Han og Samuel er veldig bra én mot én, og der sliter sidebackene til Real, påpeker Ingebrigtsen.

- Han klarer seg bra. Vi ser at han blir sliten av å spille på dette nivået, med den intensiteten. Så 60 minutter var nok for ham. Men vi ser at det er en meget, meget spennende herremann.

- Vi visste at spanjolene kom til å ha mye ballinnehav, men det kontrollerte vi bra. Vi får de overgangsmulighetene som vi fikk. Vi skapte noen store målsjanser. Hadde vi vært litt mer presise, hadde vi skapt flere. Vi var litt upresise gjennom store deler av kampen. Det var litt for mye slurv.

- Hadde det gått ordentlig for seg, hadde vi i hvert fall scoret ett mål. På det tidspunktet var det 15 (rettere sagt 25) minutter igjen.

- Hvordan var det å se målet til Bendtner bli avblåst for offisde?

- Det kjennes forferdelig. Det er ikke noen tvil om at det er feilaktig. Det er ikke offside, og keeperen hopper inn i egen spiller. Men sånn er fotballen, det har vi lært oss. Det er ikke alltid at vi får med oss dommeravgjørelsene i Europa.

- Jeg syns vi gjør en bra match i dag. Vi har nærmet oss topp europeisk nivå med de kampene vi har spilt. Men vi må være effektive på de sjansene vi får. Noen tellet 4-3 til oss, og da bør vi ikke tape 0-1. Nå har vi ikke mulighet til å komme videre, så det er klart at skuffelsen er stor.

- Hva tenker du om de siste kampene denne sesongen mot Odd og Vardar?

- Det er to kamper igjen, og det handler om å fullføre med stil og vinne så mange kamper som mulig. Definitivt vil vi beholde den ledelsen vi har i eliteserien, og vi vil ha mer poeng i gruppespillet. Og (Roar) Munkvold vil ha mer penger i kassen!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var litt for mye slurv» i forumet! Diskutér «- Det var litt for mye slurv» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb