English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
RBK mangler Konradsen og Helland
Skrevet av Thomas Myren, 22. november 2017, 17:44

Verken Anders Konradsen eller Pål André Helland kan spille mot Real Sociedad.

VS.


- Pål og Anders er ute, bekrefter Kåre Ingebrigtsen.

Begge to måtte gi seg underveis mot Viking med skader i leggen. Konradsen har slitt på samme vis i hele høst.

- Anders har vel spilt mindre enn Pål i år, så vi har klart oss uten ham tidligere òg. Skadde spillere er en del av fotballen. Vi har masse gode spillere, så laget er så sterkt som det kan være, kommenterer Ingebrigtsen.

Marius Lundemo er fortsatt ute med kneskade. Trolig er det mer aktuelt å skyve Jacob Rasmussen fram på sentral midtbane enn å starte med Morten Konradsen. I så fall kan Jørgen Skjelvik være tilbake fra start etter å ha vært plassert på tribunen på søndag.

Milan Jevtovic ville fram til nå ha vært klar førstekandidat til å erstatte Helland på høyreving, men det gode innhoppet mot Viking gjør at Jonathan Levi plutselig har blandet seg kraftig inn i diskusjonen.

Rosenborg har fortsatt et visst håp om å gå videre fra gruppa. Det krever seiere mot både Real Sociedad og Vardar. Samtidig må baskerne tape sin siste kamp for Zenit.

- Vi har mulighet til å komme oss videre. Vi møter et fantatisk godt fotballag, og vi får mulighet til å ta en skalp på hjemmebane. Det henger høyt. Vi slo Ajax, men det begynner å bli ei stund siden, innrømmer Ingebrigtsen.

- Nå bør vi vinne en kamp til i gruppespillet. Seieren mot Vardar var en god prestasjon, men å slå Sociedad vil være en meget, meget bra prestasjon.

- Hvis dere vinner i morgen: Hvordan vurderer du sjansene for at Real Sociedad taper for Zenit og at dere går videre?

- Zenit er forholdsvis klare, så da kommer det an på hva (for spillere) de stiller med og hva de ønsker å få ut av kampen i Spania. Uansett så passer kampbildet Zenit veldig godt; å ligge og kontre i Spania.

- Men vi må ha fokus. Vi er nødt til å vinne de to siste kampene. Og det skal vi bruke all energien vår på. Hvis vi har tatt ti poeng i pulja uten å gå videre, kan vi strekke hendene i været.

- Hva er forskjellen på å møte Zenit og Real Sociedad?

- Den største forskjellen er at Zenit ikke er så opptatte av å ha ballen. Men de er fryktelig opptatte av hva de skal gjøre når de får den. Real er nok mer opptatte av å ha ballen og styre kampen. De er mer vante til å spille mot etablert forsvar. Vi (og Zenit) var likt i possession sist. Det kan nok hende at spanjolene har mer ball enn det vi har.

- Vi må være annerledes enn sist vi møtte dem. Vi ga dem seieren; de slapp å gjøre så mye voldsomt mye for den. Vi møtte opp 20 minutter for seint, og det kan du ikke gjøre i Europa.

- I kampene i mellom har vi spilt på oss sjøltillit og lært oss mer og mer hvordan vi skal spille i Europa. Det er òg ei god erfaring. Spesielt mot Zenit fikk vi luket bort en del ting, og det har hjulpet oss, mener Rosenborg-treneren.

Avspark på Lerkendal er klokka 19. Max viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «RBK mangler Konradsen og Helland» i forumet! Diskutér «RBK mangler Konradsen og Helland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb