English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Celtic 0-1
Skrevet av Thomas Myren, 2. august 2017, 22:38

Europaliga blir det beste Rosenborg kan håpe på også i år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Burde fått med oss noe fra Glasgow
- Vi hadde en riktig god mulighet
- Vi vil bryne oss på de aller beste lagene
- Vi må opp med hodet
- Stor tro på gruppespill
- Krysser fingrene
Bilder fra Rosenborg - Celtic


- Vi er skuffet over resultatet. Vi skulle gjerne ha vært med i Champions League. For meg personlig var det også et stort mål. Vi hadde en riktig god mulighet her, innrømmet Nicklas Bendtner overfor rbkweb.no.

Etter 0-0 i Glasgow i forrige uke lå nemlig alt til rette for avansement - sjøl om Tore Reginiussen måtte stå over med lårskade. RBK kom likevel ikke ut av startblokkene.

- De første 10-15 minuttene handlet det litt om å ta presset og energien ut av Celtic, men vi klarte ikke å flytte oss opp. Vi spilte bort ballen stort sett hver gang vi vant den, konstaterte Kåre Ingebrigtsen.

Heldigvis kom ikke Celtic nærmere mål enn da André Hansen måtte slå ei styring fra James Forrest over mål. Etter pause hang Rosenborg langt bedre med:

- I andreomgangen turde vi mer. Ikke minst begynte vi å vende spillet langt mer, og vi fikk strekk i Celtic-laget. Da så vi fort at de fikk mer respekt. Da var det egentlig vi som kjørte matchen, hevdet Ingebrigtsen.

Den første og største Rosenborg-sjansen kom etter 47 minutter da Bendtner "brystet" et framspill fra Mike Jensen ned til Yann-Erik de Lanlay, som fra 18 meter skjøt like utenfor stolperota. Jensen fulgte opp med en lur markkryper med venstrefoten.

- Jeg må si at det ikke var 100 prosent-sjanser. Vi kan ikke forvente at vi skal score på dem. Men scorer vi på dem, er det selvfølgelig en helt annerledes kamp, kommenterte Bendtner.

Med 0-0 var alt fortsatt vidåpent, men så fikk Forrest igjen ballen etter 67 minutter. Høyrevingen dro seg ned mot mål og skjøt opp i nærmeste kryss fra skrått hold.

- Jeg tror han bare treffer én av 100 ganger der han treffer. Da blir vi nødt til å presse. De får en stor sjanse, som André redder. Men med ti minutter igjen var det vanskelig å score to mål, konstaterte Nicklas Bendtner.

Det var Forrest som var nær sitt andre mål, da han brøt et dårlig pasningsforsøk fra Anders Konradsen. Han kom helt alene med Hansen, som avverget i det skotten prøvde å dra seg forbi.

RBK fikk aldri til noen sluttspurt.

- På 180 minutter må du score mål. Det gjorde vi ikke, og da kommer du deg ikke videre. Vi må fortsette å øve oss. Nå er vi gode til å forsvare oss og gode til å skape noenlunde med målsjanser. Så må vi bli enda giftigere og mer treffsikker, oppsummerte Ingebrigtsen.

Nå blir det i stedet forsøk på å nå europagruppespill. 4. kvalifiseringsrunde blir trukket fredag klokka 13.

Kampfakta

ROSENBORG0-1Celtic
James Forrest 67

Onsdag 2. august 2017 20:45
Champions League 3. kvalifiseringsrunde, Lerkendal stadion
20 974 tilskuere og vist på Viasat4

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Milan Jevtovic (Pål André Helland 73), Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay (Matthias Vilhjalmsson 73)

Gult kort RBK: Milan Jevtovic og Pål André Helland

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach, Marius Lundemo og Elba Rashani


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Celtic 0-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Celtic 0-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb